Що можна підключити до генератора 3 квт: прилади, які потрібні нам щодня
Що можна підключити до генератора 3 квт: прилади, які потрібні нам щодня

Що можна підключити до генератора 3 квт: прилади, які потрібні нам щодня

Якщо ви не знаєте, якої потужності має бути генератор для дому, вирах*йте, скільки споживає кожен із пристроїв, яким треба користуватися щодня.

Кожен, хто живе в Україні, час від часу замислюється про купівлю генератора. Купити генератор 3 кВт або іншої потужності - вибір людини залежно від того, для яких цілей потрібен пристрій. І ми розглянемо можливості генератора саме на 3 кВт, якого має вистачити, щоб увімкнути потрібні електроприлади у квартирі.

Фахівці профільного сайту Generator.ua розповіли про генератор на 3 кВт. Його буде достатньо, щоб живити окремі електроприлади та побутову техніку в ситуації, коли увімкнене світло.

Такі генератори підходять і для використання їх на природі. Генератор можна помістити навіть у багажник автомобіля.

Що можна увімкнути на 3 кіловати

Дивіться відео, якого типу генератор на 3 кВт можна купити:

Удари Росії по Україні та відключення світла

З березня Росія почала завдавати прицільних ударів по обʼєктах критичної інфраструктури України, зокрема фактично зруйнувавши виробничі потужності Трипільської ТЕС.

Неодноразових атак зазнавала і Зміївська ТЕС, яка перекриває потреби світла Харківщини та інших областей.

Саме посилення ударів РФ по енергообʼєктах змусили США передумати щодо ATACMS і того ж місяця передати Україні балістику до 300 км. Наразі, через брак снарядів до ППО, Росія вдалося знеструмити ще низку обʼєктів, через що в "Укренерго" були вимушені запровадити аварійні відключення.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом