Суперкар Pagani Huayra отримав версію “на ручці”
Суперкар Pagani Huayra отримав версію “на ручці”

Суперкар Pagani Huayra отримав версію “на ручці”

Подовжені ціни швидкості та безкомпромісних спортивних машин оцінюють старання інженерів компанії Pagani, які вперше запропонували варіант суперкара Huayra з механічною коробкою передач. У створенні новинки брали участь спеціалісти компанії Xtrac, які розробили моделі 7-ступеневої МКП.

Дебют екстремального суперкара, який отримав власне ім’я Epitome, відбудеться в рамках щорічного «Фестивалю швидкості» в Гудвуде.
Pagani Huayra Epitome оснащений 6-літровим мотором Mercedes-AMG V12 з двома турбінами. Цей мотор розвиває внутрішню потужність 635 кВт/864 к.с. та 1100 Нм крутного моменту, які відправляються до задніх коліс за допомогою 7-ступеневої ​​«механіки». Пам’ятайте, що з моменту свого дебюту у 2011 році Huayra комплектувалася виключно секвентальною автоматичною 7-ступеневою коробкою передач. Максимальна швидкість суперкара обмежена електронікою на відмітці 350 км/год.

/

Над створенням новинок працювали майстерні підрозділу Pagani Grandi Complicazion, які прагнули реалізувати всі бажання клієнта. Автомобіль оснащений новим трьома дисками для кращої передачі обертового моменту та диференціалом з електронним управлінням.

Нова геометрична підвіска дозволила зменшити «клювки» при розгоні та гальмуванні, а також дозволила зменшити крени в поворотах. У списку встановлених алгоритмів роботи активної підвіски Epitome з’явився новий режим «super soft» для підвищення комфорту на нерівних дорогах.

Ексклюзивний екземпляр має кузов із синього карбону, новий передній бампер з інтегрованим спліттером, збільшеними повітроводами, а також нову світлотехніку. Також автомобіль отримав додаткові «жаби» на передніх крилах і унікальну задню панель з вбудованим антикрилом та обтічниками для секстету ліхтарів. Салон оздоблено карбоном. За дорогою автомобіль тримається низькопрофільної гуми Pirelli P Zero Trofeo R, для якої підготували ковані алюмінієві диски із золотистим напиленням, рисунок яких згадує аналог гоночного купе Pagani Imola з колекції замовлення.

/

Huayra Epitome став результатом 19 місяців роботи дизайнерів та інженерів, а також майстрів підрозділу Pagani Grandi Complicazioni. В компанії не повідомляють, у скільки клієнту був його ексклюзивний суперкар, але «цінник» безсумнівно отримав напівзначним…

Раніше ми розповідали, що у Pagani Huayra з’явилася версія з висувною кришкою і 900-сильним мотором V12

Источник материала
Поделиться сюжетом