Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами
Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами

Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами

Держпродспоживслужба та Агентство харчових продуктів Республіки Сінгапур підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері безпечності харчових продуктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Документ передбачає зміцнення всебічного розвитку двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Республіки Сінгапур з метою сприяння взаємній торгівлі харчовими продуктами під час імпорту, експорту та реекспорту.

«Держпродспоживслужба продовжує працювати в напрямку розширення збуту української продукції на міжнародній арені. І укладений меморандум між компетентними органами України та Сінгапуру є одним із кроків, аби ще більше різноманітних категорій українського продовольства з’явилося на азійських ринках. Наразі до Сінгапуру відкрито 5 ринків, і на цьому не зупиняємось», - прокоментував голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук.

Як повідомлялось, у лютому 2024 року Україна та Китайофіційно завершили процедуру відкриття ринку меду, яка розпочалася ще у 2019 році.

Источник материала
Поделиться сюжетом