Від +22 до +37 градусів та дощі: прогноз погоди в Україні на завтра, — Діденко
Від +22 до +37 градусів та дощі: прогноз погоди в Україні на завтра, — Діденко

Від +22 до +37 градусів та дощі: прогноз погоди в Україні на завтра, — Діденко

У частині країни продовжить панувати сильна спека, але в деяких регіонах очікуються прохолода та опади. Синоптикиня Наталка Діденко попередила українців, до яких погодних сюрпризів готуватись.

4 липня в різних регіонах України очікується різна погода. В одних областях пройдуть дощі, а в інших продовжиться задушлива літня спека. Детальним прогнозом 3 липня поділилась синоптикиня Наталка Діденко.

Липнева спека в Україні: прогноз погоди

Четвер буде спекотним днем в Україні — температура повітря досягатиме +32…37°C.

"Найближчим часом сильна спека залишатиметься на сході, на півдні та у центральних областях України", — розповіла експертка.

У північній частині України також очікувати значного зниження температури не слід. У Житомирській області очікується до +27°C. У Київській та Чернігівській областях буде ще гарячіше — до +30°C. Сумській області уникнути сильної спеки також не вдасться.

Прогноз погоди: де очікувати прохолоди й дощів

Найпрохолодніше 4 липня буде у західних регіонах. Там стовпчики термометрів фіксуватимуть +22…26°C.

"Короткочасні дощі та грози завтра можливі у західних областях України й в другій половині дня або надвечір вони можуть локально пройти на півночі та у центральних областях", — розповіла Діденко.

Прогноз погоди у Києві на 4 липня

У Києві в четвер теж очікується липнева спека. Повітря прогріється до приблизно +30°C, але в другій половині дня не виключений короткочасний дощ з грозою. Синоптикиня запевнила, що надалі температура в столиці стане більш комфортною.

Нагадаємо, на місці Каховського водосховища утворилося 150 тисяч гектарів молодого лісу, який заселили дикі кабани, козулі, зайці, лисиці, дрібні гризуни та борсуки.

Експерт Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук попередив, що взимку українцям можуть давати світло лише по 2-3 години на добу.

Теги по теме
прогноз погоды
Источник материала
Поделиться сюжетом