Знайомий незнайомець: у Києві помітили маловідоме італійське авто преміумкласу
Знайомий незнайомець: у Києві помітили маловідоме італійське авто преміумкласу

Знайомий незнайомець: у Києві помітили маловідоме італійське авто преміумкласу

Lancia Thema — європейський брат-близнюк Chrysler 300 C. Великий седан багато оснащений, а під його капотом встановлено 240-сильний турбодизель.

У Києві сфотографували незвичний великий седан. Він дуже схожий на Chrysler 300 C, проте насправді це Lancia. Світлини рідкісного автомобіля опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Автомобіль оснащений 3,0-літровим 239-сильним турбодизелем
Фото: Topcars UA

На фото – Lancia Thema другого покоління. Саме під такою назвою на європейському ринку в 2011-2014 роках продавали седан Chrysler 300 C. Справа в тім, що Fiat та Chrysler злилися в один концерн FCA (Fiat Chrysler Automobiles), і таким чином було вирішено випустити наступника преміальної Lancia Thesis.

Седан досить багато оснащений
Фото: Lancia

Цікаво, що виробляли Lancia Thema та Chrysler 300 C на одному підприємстві в США. Седани відрізняються зовні та всередині лише логотипами. Авто доволі багато оснащене — роздільний клімат-контроль, електропривід та підігрів крісел, датчики світла і дощу.

Важливо У Києві помітили надпотужний кросовер Lamborghini з яскравим тюнінгом (фото)

Lancia Thema пропонували в Європі з двома двигунами V6 – 3,6-літровим бензиновим Pentastar на 286 к. с. та 3,0-літровим 239-сильним турбодизелем.

Lancia Thema відрізняється від Chrysler 300 лише логотипом
Фото: Topcars UA

Конкретно ця Lancia Thema 2012 року випуску оснащена дизельною шісткою. Із 8-ступінчастим автоматом великий седан здатен розігнатися до 100 км/год за 7,8 с і розвинути 240 км/год.

До речі, нещодавно в Києві помітили рідкісний седан Cadillac 2000-х, створений на базі Opel Omega.

Також Фокус розповідав, що в Україні продають рідкісний Chrysler 60-х із оригінальним дизайном

Источник материала
Поделиться сюжетом