7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Абсолютною умовою миру в Україні є виведення російських військ - німецький депутат
Абсолютною умовою миру в Україні є виведення російських військ - німецький депутат

Абсолютною умовою миру в Україні є виведення російських військ - німецький депутат

Виведення російських військ із України є абсолютною умовою завершення війни.

Таке переконання в коментарі Укрінформу висловив депутат Бундестагу від опозиційного блоку ХДС/ХСС Томас Ерндл.

«Ми всі хочемо, щоб війна закінчилась. Але завершитися вона може лише справедливим миром, що означає, що територія України має бути звільнена, і Росіявиведе свої війська. Це абсолютні умови», - підкреслив політик.

Допоки в даних питаннях не буде перспективи, ознак того, що ситуація розвивається в цьому напрямку, важливо продовжувати підтримувати Україну, сказав він.

Шанси на мирні переговори та завершення війни Росії в Україні парламентарій бачить наразі як дуже примарні та «сумнівні». Особливо з огляду на заяви та «пропозиції» Путіна перед Самітом миру у Швейцарії.

«При переговорах не можна ставити умови та вимоги, які не можна виконати, які є неприйнятними. Тому я не бачу наразі можливостей для конструктивних перемовин», - сказав Ерндл.

Путін, за його словами, вже загалом багато наговорив такого, що західні держави повинні були сприймати серйозно. Загроза є реальною також і для Західної Європи, зауважив депутат.

Тому, підкреслив він, важливо продовжувати підтримувати Україну всім, чим можливо.

Найбільша опозиційна нині демократична сила — консервативний християнський блок — від самого початку повномасштабної війни дорікає правлячій коаліції, що вона могла би більше та швидше надавати Україні військову допомогу.

Фото: Tobias Koch/tobiaskoch.net

Теги по теме
Германия новости мира
Источник материала
Поделиться сюжетом