7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Актриса Єлизавета Майська звинуватила Наталку Денисенко у крадіжці ідеї курсу з голосу
Актриса Єлизавета Майська звинуватила Наталку Денисенко у крадіжці ідеї курсу з голосу

Актриса Єлизавета Майська звинуватила Наталку Денисенко у крадіжці ідеї курсу з голосу

Українська актриса Єлизавета Майська звинуватила колегу Наталку Денисенко у крадіжці ідеї курсу з голосу. У новому пості Facebook артистка розповіла, що створила курс "Сила голосу" ще до повномасштабної війни, а кілька місяців тому в соцмережах з'явилася реклама навчання Денисенко "Голос на Мільйон", у якому, за її словами, схожа структура та уроки.

- Мені у приватні повідомлення ще у квітні-травні без кінця надсилали друзі й знайомі скріни з рекламою курсу Денисенко і питання: "Лізо, чому ти мовчиш??". Але після смерті тата, у мене просто не було на все це сил. Що, власне, відбулося. І чому я пишу цей пост. Якщо подивитися мої уроки, то стане очевидним, що план курсу та навіть деякі уроки, тексти списано, як у школі списують твір. Один з уроків Денисенко чомусь назвали - Сила голосу, так, як я назвала свій курс. У рекламі постійно використовуються мої фрази про розкриття краси і сили голосу, які звучать на моєму сайті. І в цілому маркетинговий хід тепер вибудувано саме на словосполученні "сила голосу". Хоча назва курсу Денисенко - "Голос на мільйон", - уточнила актриса.

Майська додала, що не патентувала програму курсу та лендінг, але вже подала документи на реєстрацію торгової марки та готує до запуску онлайн-школу. Актриса з юристами також готує претензію до команди Денисенко, яка, за її словами, зробила схожий продукт. Сама Наталка поки що не прокоментувала скандал.

- Чи знає Денисенко, чи то продюсери за її спиною це зробили. - так, вона знає. Я спілкувалася з нею і вона сказала, що "всі вже роблять курс про голос і, взагалі, вона не знала про мій курс". Але це неправда, бо Денисенко висіла у мене в сторіс в Інсті й читала відгуки моїх студентів у березні. А у квітні вийшов її курс, – уточнила Єлизавета. - Навіщо я зараз це виношу у публічну площину? Бо це справа честі та гідності. Я не можу мовчати, коли в мене публічно крадуть все, над чим я працювала ночами упродовж місяців. Курс про голос я готувала ще з грудня 2021 року і на початку березня був запланований запуск, але війна внесла свої корективи. І масштабний запуск відбувся через два роки.

Єлизаветі Майській – 39. Вона родом з Києва. Закінчила Київський національний університет культури та мистецтв. Навчалася академічному вокалу у студії при Будинку вчених АН України. У 2005 році перемогла у реаліті-шоу на телеканалі Інтер "Зіркою серіалу буду я" та отримала роль Олесі Комової у серіалі "Вовчиця". Грала у таких картинах як "Повернення Мухтара", "Метод Фрейда-2", "Кримінолог", "Двигун внутрішнього згоряння", "Той, хто не спить", "Скляна кімната".

Источник материала
Поделиться сюжетом