7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Блокпост прибрали, але перевірки триватимуть: реакція ТЦК на інцидент у Ворохті
Блокпост прибрали, але перевірки триватимуть: реакція ТЦК на інцидент у Ворохті

Блокпост прибрали, але перевірки триватимуть: реакція ТЦК на інцидент у Ворохті

Блокпост у Ворохті на Івано-Франківщині, через який місцеві жителі напали на військових, демонтовано. При цьому перевірки документів працівниками територіального центру комплектування  не буде припинено. Про це повідомили в оперативному командуванні «Захід».

«Цей військовослужбовець був поранений і воював за «подібних осіб». Таке спасибі», – кажуть в оперативному командуванні. 

У командуванні додали, що не розуміють, проти чого бунтували місцеві жителі – проти своїх односельців, які захищають Україну від росіян, сотень тисяч інших захисників чи проти України як країни загалом. Також вони навели приклад діяльності партизанів у Ворохті.

«Ці питання риторичні. Не риторичним є одна теза: військовослужбовці й надалі перевірятимуть документи всіх приїжджих. Крапка. У нас йде війна. І всі чоловіки на фронті чи у відпустці з фронту. От ті, хто у відпустці, можуть спокійно приїхати та відпочити. Ніхто їх не чіпає. Колись у Ворохті місцеві жителі йшли в підпілля, щоб воювати з совєтами. Зараз місцеві жителі виступають проти своєї держави і захищають ухилянтів. Сором», – зазначили військові. 

Як повідомлялося, Міністерство оборони відзначає позитивну динаміку темпів мобілізації в Україні. Ситуація значно краща порівняно з березнем та лютим

До слова, на Закарпатті чоловік порізав собі вени у вбиральні територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щоб не піти до війська. Пилипа Луніна на підлозі знайшли працівники військкомату та викликали швидку допомогу. Про це повідомляє Закарпатський ТЦК та СП.

Источник материала
Поделиться сюжетом