7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чай улун: як дві чашки на день допоможуть спалити жир на животі під час сну
Чай улун: як дві чашки на день допоможуть спалити жир на животі під час сну

Чай улун: як дві чашки на день допоможуть спалити жир на животі під час сну

Якщо ви ставите собі за мету спалити жир на животі, варто розглянути варіант вживання чаю улун, який може допомогти вам позбутися жиру під час сну. Виявляється, що вживання лише двох чашок традиційного китайського чаю щодня активізує процеси спалювання жиру в організмі, кажуть фахівці.

Згідно з результатами проведених досліджень, споживання цього чаю може збільшити розщеплення жиру. Тому вчені вивчили вплив споживання улуну порівняно з кофеїном на енергетичний і жировий обмін серед групи добровольців, повідомляє Eat This Not That.

Підкреслюється, що чай улун, частково окислюється і тому не вважається ні зеленим, ні чорним чаєм. Враховуючи, що він має характеристики обох, чистий кофеїн прискорює розщеплення жиру на 20% порівняно з тими, хто приймав плацебо.

Крім того, позитивний вплив чаю улун на організм зберігався протягом ночі, а жодна група, яка пила чай улун або чистий кофеїн протягом цього двотижневого періоду, не відчула збільшення витрат енергії.

Водночас дослідники встановили, що не було помітних змін у моделях сну в обох групах або навіть у тривалості засинання, незважаючи на те, що обидва лікування включали кофеїн. Адже на збільшення ваги може вплинути нестача сну, що може порушити енергетичний обмін — групу процесів, які організм використовує для розщеплення їжі та використання її як енергії. Однак улун не мав негативного впливу на сон учасників.

Крім того, вчені підкреслюють, що хоча вплив улун на розщеплення жиру під час сну свідчить про те, що чай може допомогти контролювати вагу тіла, незрозуміло, чи справді ці ефекти призведуть до втрати жиру протягом тривалого періоду часу.

Також у планах дослідників випробувати чай улун без кофеїну, щоб краще відрізнити вплив кофеїну від інших компонентів чаю. Це у свою чергу допоможе зрозуміти, як саме улун допомагає розщеплювати жир.

Раніше OBOZ.UA розповів про продукти, які допоможуть спалити жир на животі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом