Ford готує новий електрокар за $30 000
Ford готує новий електрокар за $30 000

Ford готує новий електрокар за $30 000

Компанія Ford має намір розширити свою лінійку електромобілів новою моделлю, цього разу бюджетною.

Як розповів генеральний директор Джим Фарлі, презентують новинку орієнтовно у 2026-2027 роках. Вона буде орієнтована на молодих покупців та отримає цінник менше 30 000 доларів. Таким чином, компанія має намір збільшити прибутковість цього сегменту. Бо наразі Ford втрачає гроші на кожній моделі електрокара, що випускається, повідомляє видання CNBC.

Фарлі додав, що у наступні п’ять років Ford має намір наростити виробництво саме компактних авто на електротязі, щоб окрім прибутку також посилити свої позиції на світовому ринку. Тільки так компанія зможе протистояти китайським виробникам, які впевнено завойовують ринки Європи та США.

У компанії заявили, що вирішили призупинити розробку великого електрокросоверу і хочуть скоротити витрати на електромобілі. Також обіцяють знизити ціну на ті моделі, які вже представлені на ринку, щоб підштовхнути попит та привернути увагу до майбутніх нових моделей. Варто відзначити, що зараз «зелена» лінійка Ford представлена ​​такими моделями: F-150 Lightning, E-Transit і Mustang Mach-E.

Источник материала
Поделиться сюжетом