"Я на межі виживання": Інна Мірошниченко зізналася, що звернулася по допомогу до нянь, і помітила різницю в адаптації прийомних дітей
"Я на межі виживання": Інна Мірошниченко зізналася, що звернулася по допомогу до нянь, і помітила різницю в адаптації прийомних дітей

"Я на межі виживання": Інна Мірошниченко зізналася, що звернулася по допомогу до нянь, і помітила різницю в адаптації прийомних дітей

Адвокатка і мама чотирьох дітей Інна Мірошниченко зізналася, що доглядати та такою кількістю малечі, якій, до слова, немає навіть 10 років, вкрай важко. Саме тому вона звернулася по допомогу до нянь, причому не до одної, а до двох.

Доки чоловік-телеведучий Тімур Мірошниченко намагається заробити достатньо коштів для сім'ї, Інна не може самостійно витримати навантаження у вихованні. Як вона стверджує в InstaStories, "треба постійно крутитися".

"Тім поїхав у відрядження майже одразу, як нас привіз. Таке життя батьків чотирьох, треба постійно крутитися. Дві няні переїхали до нас, а у мене все одно враження, що я на межі виживання. Настільки багато усього і мало мене", – зазначила вона.

Що цікаво, Тімур Мірошниченко у розмові з Машею Єфросиніною для проєкту "Квиток на Марс" розповів, що іноді спеціально "виганяє" дружину з дому, щоб вона відпочила від дітей та рутини, яка триває цілодобово.

Як мамі, Інні Мірошниченко потрібно встигати робити чималу кількість речей, тому без нянь їй неможливо було обійтися.

"Як би я вивозила з однією нянею, я не знаю. Бо вчора, наприклад, треба було пройти повне обстеження Ангеліні для усиновлення (обов'язковий етап). Знайти лікарню, де є і психіатр, і онкогематолог і інші лікарі, нелегко. Поїхали в Боярку. Все пройшло швидко, але все одно це затягнулося до вечора. До цього заїхати в дитячий будинок за документами. А брати туди Ангеліну я точно не хотіла. Тому одна б не впоралася. Марсельчик вдома. Йому теж потрібен супровід. А потім ще встигнути повернутися до Києва і забрати Мію і Марка з садка. Ось ці пазли "як все встигнути" забирають багато енергії. Підписую цю сториз в черзі до служби у справах дітей. Маю час", – пояснила вона брак додаткових годин в добі.

Зокрема, кожна дитина в родині потребує індивідуального підходу у вихованні, а особливо прийомні – 3-річний Марсель і 8-річна Ангеліна, яку минулого тижня забрали з дитячого будинку. Цій малечі найважче, адже з одного звичного для себе середовища вони потрапляють у родину, де власні правила, звички та виховання.

"У нас настільки різні адаптації. Та, яка була з Марселем, і зараз з Ангеліною. Ми думали, ми щось розуміємо, маємо досвід. Пхаха", – посміялася з власної наївності Інна Мірошниченко.

Сім'я Мірошниченків складається з шести людей – самого подружжя, біологічних дітей, 6-річної Мії та 4-річного Марка, та прийомних, 3-річного Марселя й 8-річної Ангеліни.

Раніше OBOZ.UA писав, що Інна Мірошниченко розповідала, з якими складнощами вже довелося стикнутися після того, як в родині опинилася ще одна прийомна дитина, та чому її адаптація проходить важко. Своєю чергою, Тімур Мірошниченко зізнався, як розподіляється бюджет в їхній родині та чому довелося створити спільних рахунок.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом