7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як фарбувати губи як профі: прості поради
Як фарбувати губи як профі: прості поради

Як фарбувати губи як профі: прості поради

Жоден образ не буде завершеним без губної помади. Здавалося б, нанести її доволі просто: кілька мазків – і все готово. Однак щоб отримати максимальну віддачу від засобу та зробити помаду максимально стійкою, слід знати кілька важливих правил.

Хоча губна помада може здатися найбільш класичною та легкою частиною макіяжу, насправді існує багато різних факторів, які можуть вплинути стійкість та якість нанесення. Візажисти розповіли, як фарбувати губи як профі.

Порада 1

Намагайтеся якомога більше зволожувати та живити свої губи, особливо якщо ви використовуєте матові формули помад, які пересушують шкіру. Перед нанесенням помади краще зволожити шкіру живильним бальзамом.

Порада 2

Обираючи помаду, зверніть увагу на потреби шкіри. Ті, у кого жирна шкіра, можуть віддати перевагу матовій або атласній основі, а власницям сухої краще підійдуть формули блиску чи бальзамів.

Порада 3

Скористайтеся м’яким скрабом для губ перед нанесенням помади. Скраби ефективно допомагають очистити ніжну шкіру губ та створити ідеальну основу для подальшого макіяжу.

Порада 4

Відлущувальна сироватка для губ стане незамінною основою догляду. На відміну від скрабу, який видаляє суху шкіру або шкіру, що лущиться, сироватка очищає за допомогою кислот AHA, діючи в шкірному бар’єрі, щоб зробити губи яскравішими та свіжішими.

Порада 5

Для інтенсивного зволоження та живлення нанесіть зволожувальний бальзам для губ або сироватку перед сном, а потім зафіксуйте все це за допомогою нічної маски для губ.

Порада 6

Знайдіть свій ідеальний нюд. Нюдова помада – це будь-який відтінок, який відповідає кольору вашої шкіри чи губ. Це чудовий варіант для легкого щоденного макіяжу.

Порада 7

Якщо вам складно наносити губну помаду – створити форму, яка вам подобається, або просто не виходити за межі – почніть нанесення з підведення губ гострою підводкою. Якщо ви хочете створити по-справжньому виразний акцент із чіткою формою, підведіть олівцем губи після нанесення помади, щоб створити чистий, різкий фініш. Це також корисно, якщо ваша губна помада має досить м’яку формулу, оскільки це допоможе запобігти її розмазуванню.

Порада 8

Тримайте під рукою бальзам для губ, щоб нанести його на помаду – це особливо актуально, якщо ви використовуєте матову формулу, що з часом висихає та створює непривабливі зморшки на губах та по контуру. Вибирайте натуральний бальзам для губ без блиску, щоб він не змінював зовнішній вигляд вашого покриття.

Порада 9

Нанесіть два шари помади, щоб максимально використати пігмент. Просто не забудьте промокнути губи між цими етапами, щоб позбутися надлишків продукту. Далі візьміть м’який пензлик для обличчя з дуже легким туманом напівпрозорої пудри та просто торкніться губ. Ви навіть можете спочатку покрити губи тонкою серветкою, а потім нанести пудру зверху.

Порада 10

Визначте свій підтон, щоб підібрати відтінки помади до тону шкіри. Більш холодні відтінки шкіри мають ті, чиї вени на шкірі мають блакитний колір, тоді як люди з теплим відтінком помітять, що їхні вени скоріше зеленуваті, ніж блакитні. Існує цілий спектр відтінків червоної помади – від світлого до темного, злегка пігментованого до яскравого коралового чи помаранчевого. Знайдіть той, який підходить до вашого кольору волосся та типу шкіри. Як підібрати ідеальну червону помаду – читайте у матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити ідеальний контур губ.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом