7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Яка жінка донесе більше води: складна загадка, яку треба розгадати за 5 секунд
Яка жінка донесе більше води: складна загадка, яку треба розгадати за 5 секунд

Яка жінка донесе більше води: складна загадка, яку треба розгадати за 5 секунд

Непросто буде здогадатися, де саме заховалася правильна відповідь. Доведеться бути дуже уважними до деталей.

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії є не лише хорошим способом перевірити свою уважність, а й чудовим методом, як потренувати свій мозок. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, уже дуже скоро вам вдаватиметься лускати їх, немов горішки.

У наступній загадці потрібно відгадати, яка жінка принесе більше води, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо двох жінок, які несуть по два відра води на коромислах. Але відра у жінок неоднакові, тому кожна з них зможе донести додому різну кількість води. Потрібно відгадати, у кого цей об’єм в кінцевому рахунку виявиться меншим.

Але завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно розгадати всього за 5 секунд. Мало кому вдасться зробити це настільки швидко.

Ця головоломка підштовхне до роздумів і стане найкращим випробуванням вашої уваги до деталей.

Треба за 5 секунд вгадати, яка жінка донесе більше води/ Bright Side

Спробуйте розгадати загадку самостійно. Але якщо вам це не буде вдаватися, то правильну відповідь можна піддивитися внизу.

Розгадка: більше води донесе дівчина з меншими металевими відрами, адже у них немає дірок. А в одному з дерев’яних відер, які несе інша дівчина, є дірка, з якої скрапує вода.

В одному з дерев'яних відер є дірка/ Bright Side

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише одиниці знайдуть слово за 5 секунд. Доведеться дуже добре постаратися, щоб помітити, де саме заховане це слово.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти голку в копиці сіна за 8 секунд. Тільки надзвичайно спостережливі люди зможуть відшукати голку, і ще й зробити це настільки швидко.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом