Йога для тонкої талії: 5 спеціальних вправ для досягнення результату
Йога для тонкої талії: 5 спеціальних вправ для досягнення результату

Йога для тонкої талії: 5 спеціальних вправ для досягнення результату

Якщо ви обрали йогу у якості тренування, ці вправи можуть стати у нагоді та допомогти у зниженні ваги. Адже спеціально підібрані пози йоги залучають основні м’язи, прискорюють метаболізм і покращують відчуття благополуччя.

Намагайтеся включати основні пози йоги на кріслі у ваш розпорядок дня, що може значно сприяти зменшенню жиру на животі. Пам’ятайте, що послідовність є ключовою, тому зробіть це тренування частиною свого щоденного режиму, йдеться у матеріалі видання Eat This Not That.

Розтяжка сидячи

Для початку тренування виконайте розтяжку сидячи. Ця вправа залучає м’язи живота, допомагаючи покращити травлення та стимулювати метаболізм, що є ключовими елементами у пошуках стрункішої половини тіла.

Як виконувати: сядьте на край стільця, поклавши ноги на землю. Вдихніть, вигніть спину та підніміть груди, а потім видихніть, округліть хребет і піднесіть підборіддя до грудей. Повторіть три підходи, утримуючи кожну позу на 10 секунд.

Твіст сидячи

Ця вправа сприяє травленню та зміцнює косі м’язи живота, а також спалює калорії та сприяє кращій поставі, сприяючи більш плоскому вигляду живота.

Як виконувати: сядьте з прямою спиною і ступнями на підлозі. Вдихніть, витягніть хребет, а на видиху поверніться вправо. Затримайтеся на 15 секунд, поміняйте сторони та повторіть три підходи.

Підйом колін до грудей

За допомогою цієї вправи ви не тільки покращите кровообіг, але й зможете спалити зайвий жир на животі.

Як виконувати: сядьте на край стільця і притисніть праве коліно до грудей. Потім потрібно підняти коліно до грудей і затримайтеся на 12 секунд, поміняйте ноги та повторіть три підходи.

Нахил вперед сидячи

Виконуючи цю вправу ви отримаєте потужне розтягування, яке спрямоване на всю область живота. Це сприяє гнучкості та стимулюванню травлення для більш плоского живота та зменшення жиру.

Як виконувати: сядьте на стілець, розставивши ноги на ширині стегон. Вдихніть, витягніть хребет, а видихніть, витягніть стегна вперед. Затримайтеся на 20 секунд, повторіть три підходи.

Підйоми ніг

Це проста, але ефективна вправа, яка задіює нижні м’язи живота, сприяючи зміцненню ядра та зменшенню жиру на животі.

Як виконувати: сядьте на стілець і випряміть ноги. Підніміть ноги від землі, залучаючи нижню частину живота. Затримайтеся на 15 секунд, опустіться та повторіть три підходи.

Раніше OBOZ.UA розповів, які вітаміни допомагають при тренуваннях.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом