7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
“Кожна війна закінчується перемовинами”: командир відповів, чим може поступитися Україна
“Кожна війна закінчується перемовинами”: командир відповів, чим може поступитися Україна

“Кожна війна закінчується перемовинами”: командир відповів, чим може поступитися Україна

За словами Сергія Варакіна, сьогодні ЗСУ змозі лише стримувати ворога.

Ми давно чітко розуміли, що кожна війназакінчується перемовинами. Але на даний момент я не бачу варіанта перемовин. Я не розумію, на які поступки піде Україна, на які поступки може піти Путін. 

Про це в інтерв’ю військовій кореспондентці ТСН Наталії Нагорній розповів командир роти снайперів 58-ї бригади Сергій Варакін.

“Але ми чітко розуміємо, що кожна війна закінчується якимись перемовинами. Не було війни без перемовин. Перемога — ми чітко і з тверезим розумом маємо розуміти, хто ми, скільки нас, що в нас є, на що ми здатні”, — каже військовий.

За словами Сергія Варакіна, на даний момент ми в змозі лише стримувати ворога.

“І крапка. Однозначно тільки при активній допомозі наших партнерів. Всі цивілізовані країни світу нам допомагають. Але ми маємо підходити до цього прозоро, постійно показувати країні хто ми, як ми витрачаємо їхню допомогу, куди йде озброєння, куди йдуть фінанси. У нас не мають бути кожен божий день корупційні скандали з якимось черговим чиновником”, — каже Сергій Варакін.

Військовий підкреслив, що Україні не підходить замороження конфлікту.

“Якщо й можуть бути перемовини, я розумію, що це будуть мега непопулярні методи і домовленості. Але я чітко розумію, що хтось їх має буде озвучити…З таким сусідом я не думаю, що в нас може бути закінчення війни. Вона буде там призупинена на якийсь термін, скільки-то там років. Цей сусід він чомусь постійно думає, що ми маємо бути частиною Росії. Не знаю, з якого переляку”, — розповів Сергій Варакін.

Він відкрив великий збір на літак, який несе вісім ракет. Військовим обіцяли профінансувати цю потребу, але не вийшло, тому бійці просять допомогти українців підтримати таку ініціативу 

Ціль: 12 800 000.00 ₴

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/vWR3GdY3n

Номер картки банки: 5375 4112 1993 9506

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео Про велику брехню на війні, командирів, перемовини та готовність провчити корупціонерів і крадіїв

  • Втрати України на війні з Росією: військовий назвав цифри
  • Коли завершиться війна в Україні: експерт назвав доленосний місяць
  • Чи потрібна посилена мобілізація: командир роти відверто відповів про ситуацію в армії
Источник материала
Поделиться сюжетом