7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Куди їм ще на Олімпіаду їхати": Леоненко жорстко висловився про легенд збірної України
"Куди їм ще на Олімпіаду їхати": Леоненко жорстко висловився про легенд збірної України

"Куди їм ще на Олімпіаду їхати": Леоненко жорстко висловився про легенд збірної України

Колишній футболіст київського "Динамо" висловив упевненість у тому, що капітани київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" – Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко відповідно – мають завершити міжнародну кар'єру. За його словами, обидва гравці через вік вже не відповідають рівню національної збірної України.

Про це Леоненко заявив в інтерв'ю порталу zbirna.com, відповідаючи на запитання, чи могли б Ярмоленко та Степаненко поїхати на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. Екснападник зазначив, що настав час, коли ветерани мають звільнити місце для молодих гравців.

"Думаю, Ярмоленко та Степаненко взагалі мають місце молодим звільняти навіть у національній команді, куди їм ще на Олімпіаду їхати. Я точно впевнений, що Бражко сильніший за Степаненка. Тарас має перевагу лише в досвіді, але ця якість зараз не особливо важлива. Звичайно, я вболіватиму за збірну України на ОІ, але не треба вважати, що ми найсильніші. Перед Євро всі говорили, що ми сильніші за румунів, а в підсумку отримали 0:3", – сказав Леоненко.

Напередодні головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань оголосив розширену заявку на ОІ-2024, до якої увійшов лише один учасник Євро-2024.

РОЗКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА ОЛІМПІАДІ-2024

24 липня, 20.00. Україна – Ірак

27 липня, 18.00. Україна – Марокко

30 липня, 18.00. Україна – Аргентина

Як повідомляв OBOZ.UA, головний тренер олімпійської збірної Аргентини з футболу Хав'єр Маскерано визначився, чи виступить Ліонель Мессі на Іграх у Парижі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки

Источник материала
Поделиться сюжетом