7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Мама Вєрки Сердючки" Інна Білоконь уперше показала онуку
"Мама Вєрки Сердючки" Інна Білоконь уперше показала онуку

"Мама Вєрки Сердючки" Інна Білоконь уперше показала онуку

Артистка була рада понянчити первістка своєї доньки.

У квітні акторка Інна Білоконь, вона ж мама Вєрки Сердючки Інна Адольфівна, уперше стала бабусею - її єдина донька Яна народила дівчинку. Зіркова спадкоємиця вважає за краще приховувати своє особисте життя, але з появою малятка все ж не втрималася, і похвалилася дівчинкою.

Так в Instagram-сторіс Яна виклала зворушливий знімок Білоконь з онукою. Горда бабуся позувала в стильному літньому костюмі і з леопардовою хусткою на голові.

Артистка з легкою напівпосмішкою на обличчі стояла поруч із візочком, де відпочивала її перша онука. Інна Білоконь зробила репост знімка у своєму блозі, щоб похвалитися перед шанувальниками новим статусом.

Яна - єдина донька Інни Білоконь. Наприкінці жовтня дівчина вийшла заміж, а в березні, вже на пізніх термінах, оголосила про вагітність.

Мама Вєрки Сердючки новини - Інна Білоконь поділилася фото з онукою / instagram.com/makohonyana_

Хто така Інна Білоконь?

Інна Білоконь - українська акторка, комедіантка. Найбільш відома виступами у творчому амплуа мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, яка всюди супроводжує співачку з 2004 року. Близька подруга шоумена Андрія Данилка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво натякнув на швидке поповнення недвозначним фото. Він неодружений і має роман з українкою, яку приховує від публіки.

Також Макс Чмерковський з дружиною на 9 місяці вагітності показали запальні танці. Пара з нетерпінням чекає появи на світ ще одного сина, який має народитися з дня на день.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом