7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Подробиці справи
На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Подробиці справи

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Подробиці справи

У Яготині Київської області, за інформацією слідства, місцева пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Тварину відвезли до ветеринарної лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Винній загрожує до трьох років позбавлення волі.

"Поліцейські Київщини розслідують факт жорстокого поводження з твариною у Яготині. За попередньою інформацією встановлено, що до даної події може бути причетна 65-річна місцева жителька, яка ймовірно скинула тварину із залізничного мосту", – йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що завдяки спільним зусиллям небайдужих громадян та волонтерів чотирилапого відвезли до ветеринарної лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги. За фактом жорстокого поводження з тваринам відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини події та встановлювати можливих свідків.

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіка, який побив та задушив собаку своєї колишньої дівчини. За даними слідства, таким чином він хотів помститися.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть чоловіка, який, за версією слідства, застрелив бельгійську вівчарку сусіда. Пса привезли із зони АТО у 2016 році і він багато років охороняв будинок своєї родини.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом