7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
“На жаль, на війні багато брехні”: військовий шокував правдою про ситуацію на фронті
“На жаль, на війні багато брехні”: військовий шокував правдою про ситуацію на фронті

“На жаль, на війні багато брехні”: військовий шокував правдою про ситуацію на фронті

За словами командира, військові перевіряють усе лише власними ногами та очами.

На жаль, на війнідуже багато брехні. Починаючи від бійців, які в окопі, і закінчуючи ротними, комбатними, які бояться нагору доповісти правду. І от це найбільша проблема. 

Таку думку в інтерв’ю військовій кореспондентці Наталії Нагорній висловив командир роти снайперів 58-ї бригади Сергій Варакін.

“Тому мої бійці, коли ми заходимо в якусь нову смугу, чи ми працюємо в іншій смузі тому що підрозділ зачасту відкомандировували від бригади і ми працювали в чиїхось інтересах. Ми ніколи не віримо вже в слова. Мої бійці ніжками по 26-30 кілометрів проходили і дивилися, де є дійсно окопи, де є дійсно люди, скільки там цих людей, адекватність цих людей”, — розповів військовий.

За його словами, в кожному окопі можна знайти щонайменше одного “адеквата”.

“Який і з яйцями і з розумом, він тобі все чітко і розкаже і підскаже — де, хто, що. Бо є такі: все, нас тут кинули, навколо нас нікого немає, ми останній фронт, ми тут єдині. Чувак, ти що, на приколі? Ти хоч вилізи зі свого окопа, в тебе в 15 метрах поруч окоп, там сидять сім чоловік, вліво теж. Ви навіть інколи боїтеся просто постріляти по ворогу і пісяєте в бутилки і викидаєте, щоб не вилізти наверх. Це все якість людей. Тут вже треба говорити про якість людей, які зараз приходять на війну”, — каже Сергій Варакін.

Він відкрив великий збір на літак, який несе вісім ракет. Військовим обіцяли профінансувати цю потребу, але не вийшло, тому бійці просять допомогти українців підтримати таку ініціативу 

Ціль: 12 800 000.00 ₴

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/vWR3GdY3n

Номер картки банки: 5375 4112 1993 9506

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео Про велику брехню на війні, командирів, перемовини та готовність провчити корупціонерів і крадіїв

  • Втрати України на війні з Росією: військовий назвав цифри
  • Як можливо повернути кордони України 1991 року: військовий дав відповідь
  • Чи зможе Росія “взяти” Харківщину: військовий оцінив
Источник материала
Поделиться сюжетом