"Найближчими днями": відомий астролог назвав українські міста, куди можуть полетіти ракети окупантів
"Найближчими днями": відомий астролог назвав українські міста, куди можуть полетіти ракети окупантів

"Найближчими днями": відомий астролог назвав українські міста, куди можуть полетіти ракети окупантів

Популярний у соціальних мережах український астролог Дмитро Уранус озвучив новий астрологічний прогноз на липень 2024 року для України. За його словами, липень буде дуже небезпечним для України місяцем. Він зазначає, що перша половина липня особливо обіцяє нам масовані ракетні атаки з боку Росії.

Дмитро Уранус каже, що постраждати може західна Україна.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Урануса у своєму Telegram-каналі.

Українці без світла, скріншот: YouTube

"Якщо подивитися астрокартограму з'єднання Урану та Марсу, то лінія, де Марс та Уран будуть заходити в момент точного аспекту, проходить по кордоні з Польщею по Волинській, Львівській та Закарпатській областях. Це вказівка ​​на небезпеку ударів по західних областях України", - написав астролог.

А от якщо подивитися астрокартограму молодика 6 липня, продовжив Уранус, то видно, що лінія Урану проходить поряд із Києвом, а лінія Марса по західних областях України – Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях.

Публікація Дмитра Урануса, скріншот: Telegram

"Лінія Плутона проходить біля Сум, Полтави, Дніпра та Запоріжжя. Зазначені регіони та міста у зоні підвищеної небезпеки у липні", - зазначив астролог.

Також Уранус зробив прогноз на карту молодика 6 липня 2024 року і розповів, яким буде для України липень 2024 року.

"Дана карта діє до 4 серпня. На жаль, липень буде дуже складний і небезпечний. Карта молодика затьмарена з'єднанням Марса і Урана в Тельці на Ас карти молодика в Києві. У карті молодика Марс в Тельці в поєднанні з астероїдом Росія. Дане з'єднання буде в силі всю першу половину липня, що вказує на дуже агресивні наступальні та військові дії росії.

Обстріл, пожежа / фото: Facebook

Зазначені періоди (період дії карти молодика з 6 липня по 4 серпня, період дії з'єднання Марса та Урану 15 липня - з 5 по 26 липня) будуть відзначені частими та сильними ракетними ударами по енергетиці України та військових об'єктах. Можливо, це буде час першого застосування літаків F-16, і Росія у відповідь буде звіряти за повною програмою, завдаючи ударів не тільки по аеродромах, але і по об'єктах енергетики, що залишилися. Є особливо небезпечна вказівка ​​для зон, де знаходяться наші АЕС. Можливо, РФ постарається добити в Україні все, що зможе добити, і захопити якнайбільше територій на Донбасі", - пояснив Уранус.

За його словами, це означає, що ворог намагатиметься вийти на переговори з Україною з позиції сили через дуже значні руйнування та військове загострення у липні на полі бою, на Донбасі.

Раніше повідомлялося, наступні 6 місяців подарують багатство та успіх: кому зі Знаків Зодіаку пощастить.

Також, війна в Україні триватиме до 2029 року: відомий астролог шокував передбаченням.

Источник материала
Поделиться сюжетом