7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найцікавіші нові ігри липня 2024 року
Найцікавіші нові ігри липня 2024 року

Найцікавіші нові ігри липня 2024 року

Поки літо саме в розпалі, ігрова індустрія пропонує розважитися цікавими іграми з незвичними механіками. Любителі традиційних жанрів теж знайдуть у що пограти. Про кілька цікавих проєктів ми розкажемо у традиційній добірці нових релізів місяця.

Зміст

  • 1 The First Descendant
  • 2 Dungeonborne
  • 3 Once Human
  • 4 Anger Foot
  • 5 Cataclismo
  • 6 Nobody Wants to Die
  • 7 Dungeons of Hinterberg
  • 8 Bo: Path of the Teal Lotus
  • 9 SCHiM
  • 10 Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

The First Descendant

Жанр: Action, RPG
Дата: 02 липня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

The First Descendant — кооперативний лутер-екшн з елементами RPG у футуристичних декораціях. Взявши під контроль одного з доступних персонажів вирушаємо в заготовлені розробниками сюжетні завдання, або ж в окремі місії. Кожний з персонажів унікальний та гнучко кастомізується. Акцент у грі зроблений на битвах з босами та поліпшенні персонажа. Гра є умовно-безкоштовною.

Dungeonborne

Жанр: Action
Дата: 03 липня
Платформа: PC (Final Playtest)

Dungeonborne — ще один PvPvE екшн від першої особи. Тут гравець подорожує підземеллями в пошуках скарбів. На вибір доступно сім класів, серед яких класичні Розбійник, Священник чи Боєць, так й вузькоспеціалізовані магічні класи на кшталт Піромансер та Кріомансер. Для любителів PvP розробники підготували Арену на якій зіштовхнуться дві команди по три гравці в кожній.

Once Human

Жанр: Action, Adventure, Survival
Дата: 10 липня
Платформа: PC

Once Human певний час очолювала список найочікуваніших ігор у Steam. Це кооперативний екшн у відкритому світі з елементами виживання. Гравці є Металюдьми, які імунні до іншопланетного вірусу «Зоряний Пил». Останній вразив майже усе живе на планеті, перетворивши у монстрів.

Вірус грає не тільки наративну, але й ігроладну функцію. Заражена вірусом вода та їжа впливає на свідомість гравця, і якщо Здоровий Глузд впаде до мінімуму, гравець отримає штраф до максимального здоров’я.

Окрім іншого в грі є можливість будувати власну базу, та нападати не тільки на монстрів, але й інших гравців. Кожний сервер вміщатиме до 5000 геймерів одночасно.

Anger Foot

Жанр: Action, FPS
Дата: 11 липня
Платформа: PC

Anger Foot виглядає як пародійний, але адреналіновий та стрімкий екшн. Головну смертельну небезпеку для ворогів тут становить наша неповторна нога. Усі здібності героя: стрімкий аперкот чи вогняна стихія, все залежить від вдягнутого взуття. Головна мета героя очистити Лайно Місто (Shit City).

Cataclismo

Жанр: City Builder, Strategy, Tower Defense
Дата: 16 липня
Платформа: PC

Автори Moonlighter та The Mageseeker пропонують зануритися в епоху катаклізмів та збудувати власну фортецю, яка буде безпечною для життя. Автори надихалися конструкторами LEGO, а тому будувати доведеться блок за блоком. Після облаштування затишного міста, настане час його обороняти від хвиль монстрів, які так і прагнуть по цеглинці розібрати наші споруди та знищити останній прихисток людства.

Nobody Wants to Die

Жанр: Action, Detective
Дата: 17 липня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

Пориньте у похмурий світ Нью-Йорка 2329-го року. В цьому кіберпанковому світі ми граємо за детектива який береться за складну та неофіційну справу з розслідування вбивства. В гонитві за вбивцею нам доступні передові пристрої та технології, включно з маніпулюванням часом.

Dungeons of Hinterberg

Жанр: Action, Adventure, RPG
Дата: 18 липня
Платформа: PC, Xbox Series X|S

Молода юристка після вигорання на роботі подорожує Австрійськими Альпами досліджуючи гірські підземелля. Dungeons of Hinterberg пропонує повний спектр дослідника: битви з монстрами, вирішення пазлів, дослідження локацій та навіть спілкування з містянами невеличкого поселення в горах.

Bo: Path of the Teal Lotus

Жанр: Action, RPG
Дата: 18 липня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Поки розробники з Team Cherry доводять до ідеалу прийдешню Hollow Knight: Silksong, таїландські автори вже зовсім скоро випустять Bo: Path of the Teal Lotus натхненну оригінальною Hollow Knight. Вирізняється гра барвистою картинкою та світом натхненним японською культурою та мітологією. Гра матиме українську локалізацію.

SCHiM

Жанр: Action, Adventure
Дата: 18 липня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch, PS4, Xbox One

В SCHiM ми граємо за жабку, яка є втіленням Шим — душі будь-якого об’єкта, живого чи неживого. Стрибаючи від тіні до тіні та взаємодіючи з оточеннями ми повинні знайти людину від якої були відділені. Гра матиме українську локалізацію.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Жанр: Action, Strategy
Дата: 14 липня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

По трейлерах може здатися, що Kunitsu-Gami: Path of the Goddess — класичний екшн, де герой розриває натовпи монстрів. Насправді ж гра дещо унікальніша та належить до стратегій в жанрі Kagura, натхненна японськими мотивами. Віддаючи накази жителям села ми повинні протриматися до світанку, що б Діва гори Йосіра, здійснила свій танець та очистила світ від скверни.

Теги по теме
Игры
Источник материала
Поделиться сюжетом