Новий кросовер від Cupra розсекретили задовго до прем’єри
Новий кросовер від Cupra розсекретили задовго до прем’єри

Новий кросовер від Cupra розсекретили задовго до прем’єри

Компактний кросовер Cupra Terramar мають намір офіційно презентувати у серпні цього року, але втримати новинку в секреті виробнику не вдалося. Вона потрапила до об’єктивів фотошпигунів на дорогах Іспанії.

Соплатформний Volkswagen Tiguan кросовер виглядає стильно та сучасно. У нього виражений «ніс», широка чорна рещітка радіатора та великі стрілоподібні фари зі світлодіодними ДХО. Задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку, у центрі якого встановлений логотип марки. Також видно дифузор та масивний бампер з пластиковою накладкою, спойлер на даху та темні рейлінги.

Відомо, що новий Terramar побудований на платформі MQB Evo і досягає завдовжки 4500 мм. Салон моделі просторий та комфортний, має конфігурацію 2+3 та оснащений відповідно до останніх тенденцій ринку. Запропонують новий кросовер Cupra з такою ж моторною гамою, як у соплатформенного Volkswagen Tiguan.

Тобто він буде доступний з 1,5 та 2,0-літровими бензиновими турбодвигунами. Ще буде доступна версія з 2,0-літровим турбодизельним двигуном. Деякі з них будуть оснащені м’якою гібридною системою, а ще буде пара PHEV, запас ходу на електротязі яких може сягати 113 км. Двигуни працюють у парі із семиступінчастою автоматичною коробкою передач, а також системою переднього або повного приводу.

Источник материала
Поделиться сюжетом