7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Популярна українська акторка втратила слух - що сталося
Популярна українська акторка втратила слух - що сталося

Популярна українська акторка втратила слух - що сталося

Анастасія Цимбалару зізналася, за яких обставин вона оглухла.

Українська акторка, зірка серіалу "Жіночий лікар", Анастасія Цимбалару зізналася, що вже понад місяць страждає від раптової втрати слуху. Для молодої артистки це стало справжнім психологічним і фізичним випробуванням.

У своєму блозі в Instagram вона зізналася, що одного ранку вона прокинулася з усвідомленням, що не чує на одне вухо, а друге стало практично глухим. "Я просто оглухла, абсолютно нічого не чула лівим вухом. З правим – ситуація була трохи кращою. Було відчуття, ніби я перебуваю під водою. Був високий тиск у вухах. Я не могла ідентифікувати, звідки доносяться звуки, про що зі мною розмовляють люди й не чула навіть саму себе", - поділилася Цимбалару.

Пізніше до глухоти додався постійний шум і дзвін у вухах - зовнішній світ залишався для неї мовчазним, тоді як у голові в акторки була жахлива какофонія звуків. Це сильно вибивало її з колії.

"Весь цей стан доводив мене до божевілля. Я не могла нормально жити, пересуватися вулицею, говорити телефоном. Так у 30 років я зрозуміла, що майже оглухла", - каже Анастасія Цимбалару.

Пізніше артистка дізналася, що хворіла на гайморит, який протікав безсимптомно, проте дав ускладнення на вуха. Наразі вона проходить лікування і працює над відновленням слуху.

Анастасія Цимбалару новини - Цимбалару розповіла, як втратила слух / instagram.com/nastya_tsymbalaru

Хто така Анастасія Цимбалару?

Анастасія Цимбалару - українська акторка кіно і театру. Відома ролями в серіалах "Жіночий лікар.Нове життя" і "Папік". Під час повномасштабної війни в Україні проводить акторські аукціони, стала ідейною натхненницею громадянської благодійної платформи ActLots, яка збирає кошти на потреби ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво натякнув на швидке поповнення недвозначним фото. Він неодружений і має роман з українкою, яку приховує від публіки.

Також Макс Чмерковський з дружиною на 9 місяці вагітності показали запальні танці. Пара з нетерпінням чекає появи на світ ще одного сина, який має народитися з дня на день.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом