7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Роботу Пенсійного фонду таємно перевірятимуть — пересічна бабуся може виявитися агентом "під прикриттям"
Роботу Пенсійного фонду таємно перевірятимуть — пересічна бабуся може виявитися агентом "під прикриттям"

Роботу Пенсійного фонду таємно перевірятимуть — пересічна бабуся може виявитися агентом "під прикриттям"

Міністерство соціальної політики України оголосило про старт нового проєкту під назвою "таємний покупець", метою якого є покращення роботи Пенсійного фонду України. Ця ініціатива покликана підвищити зручність, ефективність та клієнтоорієнтованість обслуговування у відділеннях Фонду по всій країні. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Проєкт "таємний покупець" передбачає залучення спеціально підготовлених осіб, які інкогніто відвідуватимуть відділення ПФУ і оцінюватимуть якість наданих послуг. Вони діятимуть як звичайні клієнти, але водночас фіксуватимуть всі виявлені недоліки в роботі персоналу, організації процесів та рівні обслуговування.

Пенсіонери у Пенсійному фонді

На основі отриманих даних будуть розроблені рекомендації для вдосконалення процедур та підвищення рівня сервісу. Це дозволить зробити процес отримання пенсійних послуг більш зручним та комфортним для українців.

Важливими партнерами у реалізації цієї ініціативи стали УВКБ ООН (Агентство ООН у справах біженців) та Благодійний фонд "Право на захист". Вони забезпечать підтримку у зборі та аналізі даних, необхідних для успішного виконання проєкту.

Проєкт охопить 84 сервісні центри у 20 областях України та Києві. Для комплексного аналізу роботи ПФУ планується провести опитування серед отримувачів послуг. Зокрема, буде анкетовано до 300 осіб у різних регіонах країни. Це дозволить зібрати думки та враження громадян щодо різних аспектів роботи Фонду.

Люди стоять в черзі в Пенсійний фонд

Усі зібрані дані будуть консолідовані та проаналізовані. Це допоможе оцінити рівень доступності послуг, задоволеність клієнтів та виявити основні проблеми, з якими стикаються громадяни. На основі цих висновків будуть сформульовані практичні рекомендації для покращення роботи сервісних центрів ПФУ.

Раніше ми розповідали, що Українцям "зупиняють" пенсійні виплати: як не втратити гроші

Також, Соціальні виплати чекають великі зміни: що приготували українцям

Источник материала
Поделиться сюжетом