7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Розрив грудного імпланту та струс мозку: у Києві чоловік побив жінку після відмови дати гроші
Розрив грудного імпланту та струс мозку: у Києві чоловік побив жінку після відмови дати гроші

Розрив грудного імпланту та струс мозку: у Києві чоловік побив жінку після відмови дати гроші

У столиці чоловік побив жінку, з якою кілька місяців зустрічався. Нібито він довгий час виманював у киянки гроші, а після відмови кілька разів вдарив, що, зокрема, призвело до розриву грудного імпланту.

Розповідь постраждалої було опубліковано в одній з груп у соцмережі Instagram. Після інциденту жінка кілька днів провела у лікарні.

"2 місяці назад познайомилась з чоловіком, на мийці "ТРАФІК". Як виявилося, там він і знайомиться з багатими жінками на дорогих авто. З самого початку був максимально турботливий, дарував квіти, був закоханий та навіть пропонував вінчатися. Втершись в довіру, почав розповідати, що в нього почались проблеми з бізнесом. Почав просити в мене гроші на бізнес і я позичила йому велику суму", – розповіла жінка.

За її словами, як виявилось отримані гроші чоловік "витратив їх зовсім не на бізнес". У подальшому він просив оплатити святкування його дня народження "і знову за мій рахунок".

"Я оплатила йому ресторан і сказала, що це були мої останні гроші, і мені через день потрібно заплатити оренду за будинок. Після цього він сказав: "Ти що, с@ка, не нажрешся!?" і вдарив мене по лицю. Звідти і внутрішній перелом носу з невеликим зміщенням. Було багато крові, плаття все в крові. Після наступного удару я впала на асфальт. Він ще душив мене на ньому та погрожував. Я лежала на асфальті близько 40 хвилин… Як тільки його відволікли, я встигла втекти в своє авто, заблокувала всі двері і втекла звідти", – додала потерпіла.

Киянка додала, що у подальшому, під час обстеження, виявили розрив грудного імпланту, струс головного мозку і пневмонію. За її словами, вона дізналась, що хлопець мав судимість, а на її авто їздив і "знімав" інших жінок.

У пресслужбі поліції Києва інформацію про інцидент OBOZ.UA підтвердили. Правоохоронці додали, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження та встановлюються усі обставини події.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві таксист Uklon відмовився чекати клієнтку з дитиною, поїхав, а потім, коли жінка намагалась дізнатись, що сталось, обзивав її з використанням нецензурних слів. Відео з розповіддю про свої дії водій виклав у соцмережах, при цьому називаючи українську мову, якою спілкувалась киянка, "жлобською".

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом