7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сейраш розповіла, чи приїздив Орбан до Києва з амбіціями щодо Закарпаття
Сейраш розповіла, чи приїздив Орбан до Києва з амбіціями щодо Закарпаття

Сейраш розповіла, чи приїздив Орбан до Києва з амбіціями щодо Закарпаття

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давай зразу розвінчаємо російське ІПСО. Я просто вже бачу ці заголовки: «Зеленський віддає Закарпаття в обмін на мир». Давай подивимося, чи будуть ці заголовки, чи готова ця вже пропаганда і чи йшлося про Закарпаття насправді?

Заголовки будуть, так, істерія щодо цього буде, бо Король кубків випадає одразу, тупо емоційна істерія, просто зразу емоційна істерія.

Про Закарпаття дійсно йшлось, але в якомусь не зовсім офіційному ключі. Тобто це не про те, що хтось віддає Закарпаття Угорщині і якийсь мир чи якась історія, ні. Там розмовляли про гроші, про можливості, про використання продуктивне територій спільних, я які є, я маю на увазі прикордонних, бла-бла-бла. Тобто там щось більш практичне розглядали.

Чи змушували Зеленського, наприклад, віддати Закарпаття? Ні, перевернуте Правосуддя. Тобто я так розумію, що пропозиції якогось подібного формату навіть і не звучало. Там більше все крутиться навколо грошей, можливостей, спільних грошей. Я маю на увазі можливості заробляти якісь гроші. Можливо, митний контроль, можливо, якісь такі штуки, якісь спільні проєкти, якась отака от історія.

Єдине, я так розумію, на що все-таки тиснув, ну, не те, що тиснув, а про що дійсно говорив Орбан і де його офіційні заяви не розходяться з тим, про що він дійсно казав, це про питання шкіл на території Угорщини, питання шкіл на території України угорських.

Источник материала
Поделиться сюжетом