7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шоумен Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США
Шоумен Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США

Шоумен Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США

Український ведучий та актор Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США. Про це шоумен розповів у своєму Instagram.

Ведучий оприлюднив на своїй сторінці в Instagram відео зустрічі з 6-річним сином. У підписі до ролика він зізнався, що давно чекав цього моменту і, передбачаючи майбутній хейт, заявив, що не боїться за власну репутацію.

«Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я переживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою... Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран. Жодний клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання мами не замінять дитинство без батька… Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом», – написав шоумен.

Про іншу мету свого візиту до США, як і про те, як йому вдалося перетнути кордон, актор не розповів.

Зокрема, Ханумак натякнув, що залишиться жити в Америці. Шоумен заявив російською мовою, що «нехай буду зрадником, але бачитиму, як росте син». До слова, ексдружина Ханумака разом із Артуром проживає в США та під час війни не планує повертати хлопчика до України.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом