7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стало відомо, чому Меттью Перрі на момент смерті мав у банку лише $1,5 мільйона і між ким поділять спадщину зірки "Друзів"
Стало відомо, чому Меттью Перрі на момент смерті мав у банку лише $1,5 мільйона і між ким поділять спадщину зірки "Друзів"

Стало відомо, чому Меттью Перрі на момент смерті мав у банку лише $1,5 мільйона і між ким поділять спадщину зірки "Друзів"

Актор серіалу "Друзі" Меттью Перрі задовго до своєї смерті, ще у 2009 році, визначився, кому відійде більша частина його статків у випадку трагедії. Майже всі гроші зірки були переведені на рахунок трасту під символічною для нього назвою Alvy Singer Living Trust.

Повідомляється, що бенефіціарами стали батько Перрі Джон, мати Сюзанна Моррісон, зведена сестра Кейтлін та його колишня дівчина Рейчел Данн. Статки Перрі оцінювали в 120 мільйонів доларів, але на його банківському рахунку зберігалися всього 1 млн 596 тисяч доларів. Адвокат пояснив People, чому історія зі спадком зірки має такий заплутаний вигляд.

У судових документах вартість особистого майна зірки оцінювалася в "трохи більше 1 мільйона доларів". Як пояснив експерт, ці гроші визнали додатковими активами, які ще не увійшли до його приватного трасту.

"Схоже, все, що було в його заповіті, було передано в траст", – пояснив виданню адвокат, який не бере участі в цій справі.

Більша частина статків (120 мільйонів доларів), які належали Перрі, була записана на його траст ще до смерті. Отже, коштами, рухомим і нерухомим майном зараз керують бенефіціари трасту, про яких ми писали вище.

"Причина, через яку ми використовуємо трасти, а не заповіти, полягає в тому, що трасти дозволяють уникнути заповіту, а заповіт – це передача активів під наглядом суду, і заповіт є публічним", – пояснив експерт.

Він додав, що все майно, що знаходиться в трасті, не має відношення до заповіту, як і всі, хто є бенефіціарами трасту.

Адвокати, за словами співрозмовника видання, завжди радять клієнтам записати статки на траст, а не складати заповіт, якщо вони не хочуть, щоб публіка рахувала їхні гроші.

Перрі ж, на думку адвоката, на момент смерті ще не встиг перевести $1,5 мільйона на рахунок трасту, тому вони залишилися на його особистому рахунку і стали надбанням громадськості.

Раніше OBOZ.UA писав про те, що до загадкової смерті зірки "Друзів" Меттью Перрі може бути причетна знаменитість. У неї вилучили телефон і ноутбук.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом