7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тюнери з Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетч
Тюнери з Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетч

Тюнери з Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетч

Тюнінове ательє Varis, яке спеціалізується переважно на автомобілях японських брендів, відоме своїми яскравими та екстравагантними аерокітами. Не став винятком черговий проєкт майстрів Varis, котрі радикально перетворили зовнішність Toyota GR Corolla.

Toyota GR Corolla актуального покоління складно назвати похмурою, але це не зупинило дизайнерів Varis, які зробили автомобіль ще ефектнішим. Для цього вони замінили частину кузовних елементів на карбонові аналоги.

/

У передній частині встановили спліттер та комплект передніх плавців на бампері. Бічні частини GR Corolla доповнили розширеними спідницями. Позаду з’явилися масивний дифузор, тепловий екран вихлопної системи та нові патрубки. Також для моделі розробили трисекційне регульоване заднє антикрило та новий капот.

Технічних змін GR Corolla не зазнала, тим більше що в активі цієї моделі є чудовий 1,6-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом, потужністю до 300 к.с. і моментом, що крутить, порядку 400 Нм. Він агрегатується виключно з 6-ступеневою механічною коробкою передач та системою повного приводу.

Источник материала
Поделиться сюжетом