7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Гудвуді покажуть новий електричний Mini
У Гудвуді покажуть новий електричний Mini

У Гудвуді покажуть новий електричний Mini

Лише через кілька тижнів після анонсу спортивної версії John Cooper Works з бензиновим мотором, компанія Mini анонсувала повністю електричний варіант свого бестселера. Прототип у камуфляжі дебютує на “Фестивалі швидкості” у Гудвуді, а офіційна прем’єра новинки відбудеться восени цього року.

Електричний John Cooper Work E є справжнім “гарячим” хетчбеком. Mini поки не розкриває будь-яких технічних характеристик, але обіцяє «удосконалену електричну трансмісію», натякаючи на більшу потужність, ніж у Cooper SE (160 кВт/218 к.с.). Цілком ймовірно, що компанія прагнутиме запропонувати однаковий рівень продуктивності для версій з бензиновим та електричним моторами.

/

Електричний JCW E візуально відрізнятиметься від бензинового John Cooper Works менш агресивним дизайном. Новинка отримає інші бампери, великий задній спойлер та широкий дифузор. Також очікується, що автомобіль отримає власні налаштування шасі.

Червона камуфляжна плівка, що покриває кузов прототипу, прикрашена принтами знаменитих гоночних трас з усього світу, що є посиланням на багату спортивну спадщину Mini. А номер 37 на задньому бічному склі віддає шану класичному Mini Cooper S, який переміг на ралі Монте-Карло в 1964 році.

Як ми повідомляли раніше, компанія Mini вирішила нагадати про свій новий електрокрос Aceman і презентувала яскраву комплектацію Favoured.

Источник материала
Поделиться сюжетом