7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Харкові встановлюють нові пожежні гідранти
У Харкові встановлюють нові пожежні гідранти

У Харкові встановлюють нові пожежні гідранти

Бригади комплексу «Харківводопостачання» за шість місяців встановили 413 нових пожежних гідрантів, зокрема, 77 — у Салтівському районі.

За словами начальника районної дільниці служби зовнішніх водопровідних мереж В’ячеслава Глущенка, проводяться усі заплановані технологічні та профілактичні огляди, а також ремонти та заміни об’єктів водопостачання.

«В умовах підвищеної вогненебезпеки від спеки та безперервних ворожих обстрілів справності пожежних гідрантів приділяємо першочергову увагу. Крім того, фахівці впорядкували 51 колонку. Вони можуть стати альтернативними джерелами води на період тимчасового відключення водопостачання. Цього року усунули 144 аварії на водопроводах, капітально відремонтували 110 оглядових колодязів з оновленням люків. Планово встановлюємо нову запірну арматуру, завдяки якій зможемо мінімізувати відключення споживачів на період ремонтних робіт», — розповів В’ячеслава Глущенко.

Крім того, у 2024 році комунальники оновили 874 м водоводів, у тому числі значні обсяги робіт провели на вул. Героїв Праці, вул. Руслана Плоходька, вул. Академіка Павлова та пр. Тракторобудівників.

Источник материала
Поделиться сюжетом