У мережі з'явилося перше фото Отара Кушанашвілі після реанімації
У мережі з'явилося перше фото Отара Кушанашвілі після реанімації

У мережі з'явилося перше фото Отара Кушанашвілі після реанімації

Грузинський журналіст опинився в лікарні у важкому стані.

Телеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі, який засудив напад Росії на Україну і був госпіталізований у важкому стані, показав перше фото з лікарні.

На тлі чуток про те, що журналісту діагностували онкологію, він має непоганий вигляд, позуючи на лікарняному ліжку. Як пишуть пропагандисти, знімок у соцмережі виставив сам Кушанашвілі.

Хто такий Отар Кушанашвілі

Отар Кушанашвілі - грузинський і російський журналіст, музичний критик, репортер, телеведучий, актор, колумніст, ютубер і співак. Називає себе "антипубліцистом".

"729 крапельниць за три дні під пісню "Но впереди вся осень, ты мне нужен очень, и я тебе нужна, я тебе нужна", - поділився під знімком 54-річний журналіст.

Отар Кушанашвілі вийшов на зв'язок / Фото старить

"Ну, ось такі випробування, хлопці. Але ви всі повинні пам'ятати, що я з найбільш непохитних шахраїв. Бережіть себе і своїх. А мені зараз дозволили пити кефір!" - похвалився Кушанашвілі.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Пропагандистка, фанатка терориста Путіна, телеведуча Тіна Канделакі допомогла розігнати по всьому інтернету образина адресу Путіна.

Раніше також стало відомо про те, щоОтар Кушанашвілі був госпіталізований у важкому стані і виявився серйозно хворим. У Отара Кушанашвілі виявили ракову пухлину, зараз його оперують. Про це повідомив друг шоумена Володимир Полупанов.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом