7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Німеччині влада перейменувала місто на честь відомої американської співачки
У Німеччині влада перейменувала місто на честь відомої американської співачки

У Німеччині влада перейменувала місто на честь відомої американської співачки

Через два тижні у межах туру Eras Tour Тейлор Свіфт виступить у німецькому місті Гельзенкірхен. На честь концерту виконавиці місто вирішили тимчасово перейменувати у Свіфткірхен. Про це повідомляє Spiegel.

У місті вже оновили вказівний знак з написом Свіфткірхен та використали зображення самої співачки. Новий вказівник, розміщений у центрі міста, зустріне десятки тисяч фанатів Свіфт під час трьох її концертів тут  – 17,18 та 19 липня.

Представник міста Маркус Швардтманн зауважив, що у місті вже курсує «трамвай Тейлор Свіфт», а співачка отримає знак на місцевій Алеї слави
фото: Spiegel

Ініціатором тимчасового перейменування Гельзенкірхена став студент Алешані Вестхофф, який є фанатом виконавиці. Кілька тижнів тому він створив відповідну петицію, яку підтримала міськголова Карін Вельге.

«Це чудова ідея тимчасово перейменувати Гельзенкірхен на Свіфткірхен», – написала вона.

Представник міста Маркус Швардтманн зауважив, що незабаром у місті з’явиться ще кілька вказівників у «найбільш відвідуваних місцях Гельзенкірхена» . Він додав, що місто продовжує готуватись до концерту. Зокрема там вже курсує «трамвай Тейлор Свіфт» . Співачка також отримає знак на місцевій Алеї слави. Інші підготування тримають у таємниці.

До слова, світовий тур американської співачки Тейлор Свіфт Eras Tour офіційно став найкасовішим в історії. Дохід від нього вперше у світі перевищив один мільярд доларів. Про це повідомили на сайті Книги рекордів Гіннеса.

Тур розпочався в березні 2023 року і завершиться в грудні 2024 року після 151 концерту по всьому світу. Станом на сьогодні він заробив $1,04 млрд.

Источник материала
Поделиться сюжетом