7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У російському Курську палає завод тракторних запчастин
У російському Курську палає завод тракторних запчастин

У російському Курську палає завод тракторних запчастин

У РФ ніч проти 4 липня знову видалась неспокійною. Здійнялась пожежа на заводі тракторних запчастин (КЗТЗ) у Курську. Площа пожежі становить понад 100 кв.м.

Про подію повідомили місцеві російські Telegram-канали та МНС Курської області. Побажав місту "доброї ночі" та опублікував відео пожежі керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко. Судячи з кадрів, стовп чорного диму та полум'я видно навіть за горизонтом.

"Сталось загоряння складу з пиломатеріалами. На пожежу залучили п'ять одиниць техніки та 22 чоловіки особового складу", – зазначили у МНС.

У відомстві додали, що наразі пожежу локалізовано, постраждалих немає. Площа пожежі становила 1000 кв. м. Але що саме стало причиною займання не назвали. Влада міста й області взагалі не прокоментувала подію. Вочевидь не знайшла, що збрехати.

Відомо, що у будинках у районі КЗТЗ люди скаржаться на відсутність світла та води. При цьому повідомлень про вибухи у місцевих пабліках не було, тож можна припустити, що це могла бути диверсія. Українська сторона поки не коментувала ситуацію. 

Источник материала
Поделиться сюжетом