7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Туреччині заявляють про значне нарощування оборонного експорту
У Туреччині заявляють про значне нарощування оборонного експорту

У Туреччині заявляють про значне нарощування оборонного експорту

У минулому місяці експорт продукції оборонної та авіаційної промисловості Туреччини склав 563 млн доларів. За перші 6 місяців експорт зріс на 21,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року і досяг 2 мільярдів 883 мільйонів доларів. Загалом Туреччина постачає ОВТ у 185 країн світу.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву очільника Директорату оборонної промисловості Туреччини Халюка Гьоргюна у соцмережі Х.

“У червні наш експорт оборонної та авіаційної промисловості склав 563 мільйони доларів. Наш експорт за перші 6 місяців зріс на 21,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року і досяг 2 мільярдів 883 мільйонів доларів… Сьогодні турецька оборонна та аерокосмічна продукція успішно використовується в 185 країнах світу”, - написав Халюк Гьоргюн.

Він також наголосив на тому, що основна мета експортної стратегії Туреччини – досягти постійного збільшення експорту продукції з високою доданою вартістю.

Як повідомляв Укрінформ, у Туреччині в 2023 році в грошовому вимірі показник оборонного експорту сягнув рекордних 5,5 млрд дол. США, збільшившись на 27% порівняно з позаминулим роком.

Фото з відкритих джерел

Теги по теме
Оружие Турция
Источник материала
Поделиться сюжетом