Учасник "Левів на джипі" Андрій Лузан розповів, коли його мобілізують
Учасник "Левів на джипі" Андрій Лузан розповів, коли його мобілізують

Учасник "Левів на джипі" Андрій Лузан розповів, коли його мобілізують

Комік та співзасновник гумористичного каналу "Леви на джипі" Андрій Лузан, який напередодні натякнув, що мобілізується на фронт, розповів про те, коли вирушить на службу. У Instagram шоумен підтвердив, що справді поповнить ряди військових, проте не 6 липня, як заявляв раніше. Де і коли проходитиме військову службу Лузан повідомить наступного тижня.

- Так я мобілізуюсь. Ні, не 6-го липня. Куди? - повідомлю на наступному тижні. Коли? - точну дату старту проходження учебки повідомлю теж на наступному тижні. Поки все, - зазначив гуморист.

Про своє рішення мобілізуватися Андрій розповів у прямому ефірі у соцмережах. Він також наголосив, що перед тим, як піти служити, вирушив у тур зі "Левами на джипі", щоб насолодитися справою, яку любить.

Лузан родом з Києва. Закінчив Київський національний університет ім. Карпенка-Карого за спеціальністю “актор театру та кіно”. У 2008 році дебютував у кіно, зігравши фільмі “Школа”, який одразу приніс йому визнання. Грав у "Лізі Сміху" у складі команди "Крупа", а потім разом з учасниками команди Миколою Зиряновим та Валентином Міхієнко заснував YouTube-канал "Леви на джипі". Команда також їздить у благодійні тури Україною та збирає кошти на потреби української армії. Раніше зустрічався з актрисою "Жіночого кварталу" Лєрою Товстолєс.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andrii Luzan 🇺🇦 (@luzannnn)

Источник материала
Поделиться сюжетом