7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Віра Брежнєва вирішила змінити професію - деталі
Віра Брежнєва вирішила змінити професію - деталі

Віра Брежнєва вирішила змінити професію - деталі

Віра Брежнєва вирішила поділитися своїми знаннями і запустила новий марафон для жінок.

Українська співачка Віра Брежнєва, яка довгий час жила і працювала в країні-окупанті РФ, але у 2022 році підтримала Україну в її боротьбі з російськими окупантами, вирішила створити новий марафон.

За інформацією в мережі, вартість курсу - 49 доларів. Цього разу Брежнєва запустила марафон для "прокачування" жіночої енергії.

Курс розкриє тему жіночності, внутрішньої краси, стилю і стосунків із чоловіками. Також співачка ділитися своїм досвідом.

Зазначимо, зараз Віру важко побачити на концертах, але, судячи з її стрічки в соцмережах, артистка знімається для реклами різних брендів, розвиває бренд своєї косметики і займається платформою КООМА.

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, актриса і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-групи ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію і обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Віра Брежнєва - останні новини за темою

Зазначимо, після розлучення з Костянтином Меладзе Віра Брежнєва прийняла рішення рухатися далі, і неухильно його дотримується. Шанувальники відзначають, що Брежнєва буквально розцвіла.

А також молодша дочка співачки Віри Брежнєвої Сара Кіперман виклала серію студійних фото, але деякі підписники визнали чорно-білий фотосет вельми відвертим як для дівчинки-підлітка.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом