8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Біля колій знайшли прикордонники: українець зістрибнув з потяга, щоб потрапити до Польщі
Біля колій знайшли прикордонники: українець зістрибнув з потяга, щоб потрапити до Польщі

Біля колій знайшли прикордонники: українець зістрибнув з потяга, щоб потрапити до Польщі

Травмованого чоловіка врятували прикордонники. Зі зламаною ногою та розбитою головою він лежав біля залізничної колії за 2 км від кордону з Польщею.

На Закарпатті сталася надзвичайна пригода у потягу "Київ — Чоп". З вагона на ходу вистрибнув чоловік, який хотів у такий спосіб незаконно потрапити за кордон. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Порушник зістрибнув з потяга, щоб незаконно потрапити до Польщі. Травмованого чоловіка врятували прикордонники – зі зламаною ногою та розбитою головою лежав біля залізничної колії за 2 км від кордону з Польщею", — розповіли в ДПСУ.

Після надання медичної допомоги чоловік розповів, що зістрибнув з потяга "Київ-Чоп". Таку пораду він отримав в одному з анонімних телеграм-каналів.

Щоб незаконно перетнути кордон українець "озброївся" спальником, карематом, трекінговими кросівками, дощовиком та мотузкою.

Для чоловіка подорож закінчилася в лікарні та притягненням до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що 3 липня повідомили, що у Києві викрили оборудку чиновників, які рятували родичів від мобілізації. Вони оформили їх супроводжуючими дітей-сиріт за кордон, а ті, одразу звільнилися і залишили дітей без нагляду.

Також 28 червня повідомлялося, що під час повномасштабних бойових дій в Україні різко зросла кількість позовів до суду від батьків дітей, які хочуть позбавити матерів батьківських прав. При чому в деяких судах ця кількість зросла навіть не у десятки, а в сотні разів.

Теги по теме
Закарпатье пограничники
Источник материала
Поделиться сюжетом