8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Блогерка Шаманська вперше за тривалий час повернулася до Києва й розповіла про зміни в житті
Блогерка Шаманська вперше за тривалий час повернулася до Києва й розповіла про зміни в житті

Блогерка Шаманська вперше за тривалий час повернулася до Києва й розповіла про зміни в житті

Знаменитість започатковує власну справу.

Українська блогерка Аліна Шаманська повернулася з США до України та показала, як проводить час.

Так, у фотоблогу Аліна зізналася, що дуже сумувала за відчуттям дому. І подякувала ЗСУ за можливість повертатися до рідної України.

"Бути в Києві, бути вдома. Мої емоції й любов до своєї країни, людей, які б вони не були. Я неймовірно щаслива, що вдома. Неймовірно щаслива дихати цим українським повітрям, не зважаючи ні на що. Ні на які відключення світла, ані на важку ситуацію. Звісно, хочеться, щоб місто жило й було щасливим, але це вже, напевно, ніколи не буде можливо… Наше щастя завжди буде з вкрапленням болю, смутку, тому що полеглі Герої за наші життя у вільній країні завжди викликатимуть біль. Слава Україні! Слава ЗСУ, що я зараз можу їхати по вільному, квітучому й рідному Києву", - зазначила блогерка.

Водночас Аліна вже встигла побачитися зі своїми друзями на вечірці з нагоди дня народження подруги, піарниці та дружини Анатолія Анатоліча Юли. Зокрема, блогерка затишно провела час з родиною Лілії Ребрик, ведучою Наталією Островською, дружиною Козловського Юлією та познайомилася з їхніми малюками. До речі, Шаманська до України також привезла сина Артура.

"Я поїхала раніше, бо вдома синочок і графік відключень. Задоволення було максимальне", - поділилася Аліна враженнями від святкування.

Ба більше, зірка Мережі оголосила про відкриття власного піар-агенства. За її словами, вона з командою працює над цим вже близько трьох місяців. Тож, повідомила про це зірковим друзям на святі подруги.

Источник материала
Поделиться сюжетом