7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бойова медикиня Анастасія Муцей вагітна первістком
Бойова медикиня Анастасія Муцей вагітна первістком

Бойова медикиня Анастасія Муцей вагітна первістком

Анастасія Муцей має близько 100 тисяч підписників на сторінці в Інстаграм, де транслює події війни в Україні. Анастасія часто показує бойові завдання, евакуацію поранених, проводить збори та підіймає соціально важливі питання.

25-річна бойова медикиня Інтернаціонального легіону територіальної оборони ЗСУ Анастасія Муцей, яка воює на фронті, вагітна первістком. Про це дівчина повідомила у себе на сторінці в Інстаграм.

Останнім часом дівчина менше стала вести свій блог. Як виявилося, на це була серйозна причина.

"Сьогодні буду ділитись чимось особливим. Я думаю усі помітили що я пропала з інстаграму. Я переживала важкий період усвідомлення та сприйняття того, що моє життя змінюється на 180 градусів", — написала Анастасія Муцей.

Як виявилося, парамедикиня в очікуванні первістка. Анастасія Муцей зізналася, що чекає сина.

"Ще вчора я думала як виходити на бойові, рятувати бійців. А сьогодні я думаю як вберегти синочка під серцем. Відчуття що я зраджую Україну, та справу якою жила останні два роки — мене не покидають. Але з іншої сторони, я розумію що в мене буде новий сенс життя", — написала військова.

Анастасія Муцей
Фото: instagram.com/anastasia_mutsey

Попри те, що дівчина вагітна, вона заявила, що не планує покидати військо і поки відчуватиме, що вона корисна, буде служили в Збройних Силах України.

"Поки я можу виконувати свої обовʼязки, я буду служити. Не буду сперечатися що все стало в сто разів важче, навіть проживання без світла та води трохи зносить мені кришу. Я не перевелась у штаб, поки залишилась служити на сході. Не так я уявляла вагітність, не з такими почуттями я би хотіла дізнатись про неї. Але я приймаю все що дає Всесвіт. Цей хлопчик можливо зберіг моє життя на цій війні, за це я йому вдячна", — резюмувала парамедикиня.

Звісно радісна звістка з фронту викликала реакцію підписників дівчини: "Бережіть себе і синочка! Тепер ви повинні робити все для синочка! Ви дуже багато зробили і робите для України! Тепер час подумати за синочка і себе", "Дитинка — це нове покоління українців. А це теж боротьба, зростити гідне, усвідомлене, нове життя. За це "to be continued" і бореться Україна", "Вітаю, Настюш! Це чудова новина. Ти робила і робиш все можливе для нашої країни за що тобі низький уклін та вдячність. Та наразі в тебе з‘явилась ще важливіша місія і твій син буде пишатись також мамою".

Анастасія Муцей
Фото: instagram.com/anastasia_mutsey

Хто така Анастасія Муцей?

25-річна Анастасія Муцей до початку повномасштабної війни в Україні працювала в американській ІТ-компанії, веб-дизайнером та контент менеджером. Мешкала в Києві. Крім цього, дівчина займалася волонтерством — допомагала тваринам. Дівчина сирота, мама загинула, коли їй було 21 рік, а батько, коли їй було 19 років. Анастасія має лише сестру, яка живе в Голонадії. Сестра має свій фонд в Голоандії, який називається "Вітрила свободи".

Спочатку дівчина пробувала потрапити в "Азов". Вже згодом вона стала медикинею Інтернаціонального легіону територіальної оборони ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 37-річна Ірина Федишин зізналася, чи дійсно втретє стане мамою.

Крім цього, Фокус писав, що 52-річний Ектор Хіменес-Браво стане "дідусем".

Теги по теме
Армия
Источник материала
Поделиться сюжетом