8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ford підготував для фанів пікапа Ranger нову версію
Ford підготував для фанів пікапа Ranger нову версію

Ford підготував для фанів пікапа Ranger нову версію

Американська компанія Ford представила нову версію свого популярного пікапа Ranger, який отримав позначення Black Edition. Новинку буде випущено обмеженим тиражем у 1500 екземплярів.

Версія Black Edition створена на основі модифікації Ranger XL Bi-Turbo 4×4. На думку творців, новинка є оптимальною пропозицією щодо співвідношення ціна-якість і підійде як корпоративним клієнтам, так і індивідуальним користувачам.

Автомобіль отримав у стандартній комплектації галогенові фари, білі бампери, чорні 17-дюймові диски із позашляховою гумою, чорне облицювання радіатора із сірими вставками. Також на машині встановили бічні підніжки, чорний захисний каркас у кузові, захисне покриття багажної платформи, розетку на 12В та органайзер для різної поклажі.

/

Новинка оснащена 2-літровою “четвіркою” з двома турбінами, яка має у своєму арсеналі 154 кВт/209 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Вся ця міць розподіляється між чотирма провідними колесами через 10-ступеневий “автомат”.

Версія Ford Ranger Black Edition коштуватиме US$38736. Цікаво, що новинку можна замовити не тільки в білому, а й в інших кольорах, щоправда, за це доведеться доплатити. Крім того, до списку додаткових опцій увійшли фаркоп та механічна ролета для багажної платформи.

Раніше ми розповідали про стильний пікап Mammoth 400 на базі Ram 1500 Laramie від майстрів тюнінгу з техаської компанії Hennessey Performance.

Источник материала
Поделиться сюжетом