8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Юсов про удар по Тамбовському пороховому заводу: Далі буде
Юсов про удар по Тамбовському пороховому заводу: Далі буде

Юсов про удар по Тамбовському пороховому заводу: Далі буде

Ураження військових обʼєктів на території Росії є прямим наслідком геноцидної війни, яку веде РФ проти України.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, коментуючи удар по Тамбовському пороховому заводу, передає кореспондент Укрінформу.

«Військові обʼєкти, військові підприємства держави-агресора - з ними щось трапляється. Особливо коли мова про пороховий завод, небезпечне виробництво. Все те, що використовується ворогом в геноцидній війні проти України, закономірно піддається ось такому певному впливу.... Ми не маємо це коментувати і не будемо підтверджувати і спростовувати. Це пряма відповідальність країни-агресора, путінського режиму за війну проти України. І далі точно буде», - сказав Юсов.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті операції Головного управління розвідки Міністерства оборони України вранці 4 липня було уражено пороховий завод у місті Котовськ Тамбовської області.

Тамбовський пороховий завод - одне з найбільших підприємств Росії, що виробляє боєприпаси та порохи. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він збільшив виробництво на третину. Підприємство перебуває під санкціями з березня 2023 року.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны