8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Хто хоче на «Холостяк» до Терена: дівчина на прізвисько Христос, волонтерка та фанатка чорного гумору
Хто хоче на «Холостяк» до Терена: дівчина на прізвисько Христос, волонтерка та фанатка чорного гумору

Хто хоче на «Холостяк» до Терена: дівчина на прізвисько Христос, волонтерка та фанатка чорного гумору

Кастинг на романтичне реаліті «Холостяк», головним героєм якого став військовий ветеран Олександр «Терен» Будько, завершено. На каналі СТБ кажуть, що цього року отримали рекордну кількість анкет від дівчат - понад півтори тисячі.

Поки Олександр наполегливо готується до першої вечірки (приміром, вже опанував бачату), ми поспілкувалися з творчою групою.

За правилами холостяцького реаліті, ми не можемо відкрити прізвища претенденток на руку і серце Холостяка. Але можемо поділитися секретиками, які нам розповіли редактори проєкту, та показати фрагменти деяких анкет. З етичних міркувань імена дівчат ми замінили. Але авторську подачу та орфографію зберегли.

«Христос і Терен - це ж ідеальний метч»

Як виявилося, новий Холостяк таки зацікавив дівчат, яких не було в попередніх сезонах. Свої анкети відправляли військові, медикині, волонтерки та навіть керівниці благодійних фондів. Оскільки вперше за всі сезони ім’я головного героя канал оголосив до початку кастингу, дівчата не приховують свого захоплення Тереном, як партнером, з яким хочуть будувати стосунки. Дехто з дівчат навіть має амбітні плани просувати важливі для нашого суспільства теми.

«Хочу привернути увагу до військових волонтерок, оскільки я сама нею є. Показати, що ми теж люди і нас не варто булити, бо я неодноразово це переживала. Що ми теж маємо почуття, можемо нормально виглядати. Хочу дати мамі надію, що в мене є серце і романтичні думки, а не лише робота. Цікаво випробувати долю», - Уляна.

«Хочеться, щоб на «Холостяку» були найкращі дівчата України, без крінжів і дивних цінностей. Я вважаю себе такою, вважаю себе достойною Олександра. Хочу нормалізувати інклюзивність, показати на своєму прикладі, як будувати стосунки з ветеранами. А ще у мене прізвисько «Христос», а Христос і Терен - це ж ідеальний метч. Це не я, це історія так каже», - Христина.

«Буду відвертою, це мій типаж. Хочу познайомитися та спробувати побудувати екологічні стосунки, які були б гармонійними і приносили натхнення не лише нам, як парі, а й суспільству. У нас з Олександром різні сфери впливу на соціум. Він - флагман незламності та впевненості, рупор підтримки усіх, кого спіткала схожа доля. Показник того, що життя - найважливіша цінність. Життя - це наша можливість вплинути на зміни та звернути увагу на гострі теми, надихнути оточення і подарувати віру! Я - флагман мови, мистецтва, освітньої діяльності. Я вірю, що через мову, через культурні цінності та надбання, ми можемо вивести державу на новий рівень. Разом ми зможемо доповнювати одне одного і збагачувати соціальну сферу суспільства в різних напрямках!» - Катерина.

«Зацікавив Олександр. Я дивилась з ним багато інтерв’ю, і мене надихає його незламність та позитив. А ще я теж проходжу через трансформацію сприйняття свого тіла, і саме приклад Олександра показує, що всі люди різні, але рівні. Хотілося б побачити в проєкті плюс-сайз дівчат. Адже, якщо ми толерантне суспільство, то плюс-сайз дівчата теж гідні любові», - Дарія.

«За останні 3 роки я прочитала більше ніж 600 книжок, я навчаюсь в Яґелонському університеті і вступила в Гарвард. Я знаю, що ми підійдемо одне одному», - Юстина.       

Свої анкети відправляли військові, медикині, волонтерки та навіть керівниці благодійних фондів. Фото: СТБ

«Тільки так можна сходити з ним на каву»

Окрім стандартних заявок «знайти кохання» та «створити сім’ю», дівчата часто зізнаються: цікавилися Тереном ще до оголошення кастингу. То ж якщо доля дає такі можливості – чому б і не спробувати!

«За декілька годин до оголошення нового сезону я запросила Сашка на прогулянку, та він сказав, що зайнятий. Коли побачила, що він став головним Холостяком країни, зрозуміла, що треба подавати анкету, бо, мабуть, тільки так можна сходити з ним на каву. Дивилась майже всі сезони «Холостяка» і завжди уявляла себе там, на місці дівчат, проте не наважувалась. А зараз впевнена в собі, і Сашко - саме той, заради кого хочу випробувати цей шанс», - Анастасія.

«Він дуже сильна людина. Вважаю себе також сильною. Він дуже харизматичний, мене приваблюють його татуювання, сексуально виглядає», - Дар’я.

«Закохатись - щирий мотив і нічого більше. Імпонують погляди на життя Олександра, те, що він транслює. Приваблює як чоловік, і загалом він цікава особистість. Це моя пʼята анкета, якщо рахувати, то як гадаєте, мене дуже зацікавила ця людина?!» - Анжеліка.

«Я обожнюю чорний гумор, кожне інтервʼю Терена - це топ. «Відвал ніг» - це шоу, яке я передивляюсь, бо самоіронія з поєднанням соціально важливої мети - це вау. Я просто щиро захоплююсь чоловіком такого рівня і хочу познайомитися особисто», - Дарина.

«Бачились в реальному житті, дуже приваблює! Коли побачила, що він Холостяк, зрозуміла, що мушу йти за ним на проєкт», - Марічка.

«Побачила його в інсті, дуже сподобався, красивий хлопець, перелайкала всі фото, хотіла, щоб він помітив. Він не помітив, тому коли дізналась, що він Холостяк, вирішила, що це знак і треба йти», - Олена.

На кастинг дівчата відправили понад півтори тисячі заявок. Фото: СТБ

«Це була б точно цікава історія для онуків»

Багато дівчат пишуть, що, попри негативний досвід минулих стосунків, не втратили віру у справжнє кохання. Для інших же проєкт - це вихід із зони комфорту, аби оточуючі нарешті побачили їх справжніми.

«Я мала негативний досвід стосунків з людиною, яка у найважчий період часу зробила вибір не в бік своєї сімʼї, дівчини, батьківщини, а проміняла це все на країну-терориста - росію. Після цього я дуже ціную чоловіків, цінності яких збігаються з моїми: у важкі для країни часи бути тут і робити свій максимум надважливо. Також його ставлення до мене та моїх почуттів. Його підтримка та залученість у моє життя. Це можливість почути запит від мене, чи хочу я порадитись, чи хочу виговоритись чи просто помовчати. Головне - це повага та довіра, на якій будуються будь-які відносини. Те саме віддаю людині у стосунках», - Уляна.

«Незважаючи на публічний спосіб життя, моє особисте життя завжди було за сімома замками, я не звикла про нього заявляти. В цьому проєкті є можливість відкритись і знайти своє кохання. Ми ніколи не знаємо, як і за яких умов це може трапитись, але це була б точно цікава історія для онуків. А ще це, звісно, вихід із зони комфорту, де мені цікаво прощупати себе, коли тебе ставлять в таку нетипову життєву ситуацію», - Марина.

«Мені хочеться, щоб на телебаченні були приклади віруючих людей, адекватних, а не лютих фанатиків. Хочу, щоб у свідомості людей релігія асоціювалась не тільки зі скандалами і зашкварами», - Ліна.

«У моєму житті було дуже багато негативного досвіду. Дуже багато уроків я пройшла. Це дуже спонтанне рішення, а я часто приймаю спонтанні рішення, які потім приводять мене до неймовірного нового досвіду. Як би це банально не звучало, для дівчини, яка себе достойно реалізувала, важко зустріти чоловіка, який би підкорив моє серце. На жаль, один раз я такого зустріла, але це вже зовсім інша історія, яку я можу розповісти тільки в проєкті. Моя мета - закохатися в достойного чоловіка. Все інше у мене є: бізнес, гроші, популярність серед людей в тій сфері, де працюю», - Тетяна.

«Має ж бути хтось без вмісту гіалуронової кислоти в організмі. То чому не я?» - Анна.

«Цей сезон - це просто вау. Бо на попередніх були всі Барбі і Кени, ну, без образ. І для нормальної української дівки «кров з молоком» що там було робити? А зараз - це доказ того, що всі варті кохання!» - Юлія.

Що ж, як каже ведучий проєкту Григорій Решетник, вони з командою вкотре переконалися: українки знаються на справжніх чоловіках. Тепер цікаво, хто з дівчат дійде до першої вечірки Холостяка, знімати яку планують вже всередині липня.

Источник материала
Поделиться сюжетом