8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Люкс із 90-х: у Києві помітили раритетний розкішний лімузин Volvo
Люкс із 90-х: у Києві помітили раритетний розкішний лімузин Volvo

Люкс із 90-х: у Києві помітили раритетний розкішний лімузин Volvo

Volvo S90 Royal — розкішна подовжена версія седана. Його салон оздоблений шкірою і деревом, а ззаду встановлені сидіння з електроприводом.

У Києві сфотографували Volvo S90 1997 року в надзвичайно рідкісній версії Royal. Розкішний седан є раритетом, адже його виготовляли дуже малими партіями. Його світлини опублікували на сторінці chpsh.carspotting в Instagram.

Автомобіль подовжили до 5 метрів
Фото: chpsh.carspotting

Лімузин Volvo S90 Royal – топовий розкішний варіант флагманської моделі шведської марки. Його виготовляли під замовлення у кузовному ательє Nielsson. Машини активно поставляли в автопарки закордонних дипломатичних представництв Швеції.

Важливо В Україні з'явився новітній електромобіль від Geely та Volvo із запасом ходу 870 км (фото)

Volvo S90 Royal подовжили на 150 мм (до 5020 мм), що додало простору для задніх пасажирів. Салон оздобили шкірою та деревом, а на другому ряду встановили окремі сидіння з електроприводом та підігрівом. До того ж, з задніх крісел можна керувати кондиціонером і аудіосистемою.

Седан оснащений 3,0-літровою 200-сильною шісткою
Фото: chpsh.carspotting

Під капотом Volvo S90 Royal встановлено 2,9-літрову бензинову шістку потужністю 200 к. с. У парі з нею працює 4-ступінчаста автоматична КПП. Максимальна швидкість становить 210 км/год, а розгін до 100 км/год займає 9,1 с.

До речі, недавно в Києві бачили рідкісний спортивний BMW за $190 000.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом