8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Mercedes-Maybach S680 присвятили гоночній яхті 30-х років
Mercedes-Maybach S680 присвятили гоночній яхті 30-х років

Mercedes-Maybach S680 присвятили гоночній яхті 30-х років

Підрозділ компанії Mercedes-Benz Manufaktur спеціалізується на створенні унікальних екземплярів продукції бренду із трипроменевою заїздом. Черговим витвором майстрів став ексклюзивний варіант розкішного седана Mercedes-Maybach S680 у стилі яхти 1939 року.

Яхта Sphinx довжиною 21,48 м (70,47 фута) була побудована в 1939 на корабельні Abeking & Rasmussen. З 2005 року вона належить Оліверу Беркінгу, засновнику яхтової корабельні Robbe & Berking Classics у Фленсбурзі, яка співпрацює з Maybach.

/

Флагманський Mercedes-Maybach S680 отримав двоколірний кузов – верхня частина забарвлена ​​у синій відтінок Nautical Blue Metallic, а нижня – у бордовий Patagonia Red. Один від одного вони відокремлені тонкою білою смужкою Opalite White Metallic.

Не менш екстравагантно виглядає салон. Сидіння, стеля, дверні панелі та навіть відсік для зберігання речей обтягнуті шкірою наппа Maybach Manufaktur Exclusive – кристально-білого кольору з ромбоподібним стібком та сріблястою вишивкою. В інтер’єрі домінують вставки з горіхового дерева, ретельно виконані в стилі палуби корабля, доповнені алюмінієвими планками, що надають додаткового ефекту автентичності.

Під капотом знаходиться 6-літровий двигун V12 з подвійним турбонаддувом потужністю 450 кВт/612 к.с. і крутним моментом 900 Нм. Ціна “яхти на колесах” від Mercedes-Benz Manufaktur та ім’я власника у компанії вирішили зберегти в секреті.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про яхту, яку створили спільними зусиллями фахівці Maserati та Vita Power.

Источник материала
Поделиться сюжетом