8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Мій організм сказав стоп": Наталя Могилевська зробила термінову заяву
"Мій організм сказав стоп": Наталя Могилевська зробила термінову заяву

"Мій організм сказав стоп": Наталя Могилевська зробила термінову заяву

Наталя Могилевська розповіла, з якими проблемами зі здоров'ям зіткнулася.

Українська співачка Наталія Могилевська анонсувала марафон для жінок "Богиня до дня народження" для своїх шанувальників.

На своїй сторінці в Instagram артистка зізналася, що зіткнулася із серйозними проблемами через свою зайнятість за останній рік.

"Дорогі, ви повинні дізнатися про це першими! За останній рік я видала багато нових пісень, велике турне і новий сольний концерт, нову виставу, витягнула "інсту" з бана (дякую вам за це) і віддано намагалася бути хорошою мамою і дружиною. Я спала по три години, забула про вихідні та відпочинок, жила на шаленій швидкості. Мій організм сказав "стоп". Я місяць лежала в забутті. Результат - плюс п'ять кілограмів. Це зовсім не входило в мої плани. Я готую купу прем'єр і подій для вас. Мені терміново потрібно увійти у форму!" - написала Могилевська.

Співачка розповіла, що ділитиметься своїми кроками до перетворення.

Наталія Могилевська / Інфографіка: Главред

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська порадувала своїх шанувальників наймилішим фото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з дочкою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А такожНаталя Могилевська оголосила про свою нову книжку "Мама тебе знайде", в яку вона вклала всю душу. Також команда співачки повідомила, що на фестивалі "Книжкова країна" відвідувачі змогли ознайомитися зі змістом книги.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом