8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Дніпропетровщині знову підпалили авто військового
На Дніпропетровщині знову підпалили авто військового

На Дніпропетровщині знову підпалили авто військового

У місті Кам’янське Дніпропетровської області пізно ввечері 4 липня невідомі підпалили автомобіль військовослужбовця.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, передає Укрінформ.

“Вчора пізно ввечері у Кам’янському стався ще один підпалмашини військового... Правоохоронні органи роблять все належне, щоб знайти винних у цих злочинах”, - заявив Білоусов.

Він закликав жителів міста допомогти поліції.

“Такі злочини – обурюють. Всі ми разом докладаємо зусиль для того, щоб допомогти нашим захисникам – Збройним силам України... Тому будь-які дії, спрямовані на руйнування єдності фронту та тилу, приречені на провал. За кожен злочин обов’язково доведеться відповідати перед законом. І це покарання може виявитися дуже важким”, - наголосив Білоусов.

Раніше ЗМІ повідомляли, що ввечері 26 червня на вулиці Гайдамацькій у місті Кам’янське стався підпал автомобіля військовослужбовця. Вогонь пошкодив моторний відсік, торпедо та лобове скло мікроавтобуса Volkswagen.

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Дніпрі Служба безпеки України та Національна поліція затримали групу зловмисників, які на замовлення спецслужб Російської Федерації готували підпали транспорту військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны