8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новачок ФК «Динамо» Рубчинський: Мене дуже добре прийняли у команді
Новачок ФК «Динамо» Рубчинський: Мене дуже добре прийняли у команді

Новачок ФК «Динамо» Рубчинський: Мене дуже добре прийняли у команді

Новачок київського «Динамо» півзахисник Валентин Рубчинський розповів про свої перші дні у столичній футбольній команді.

В ефірі динамівського клубного Youtube-каналу хавбек зазначив, що поступово входить у режим тренувань, передає Укрінформ.

 «Мене дуже добре прийняли в команді. Як гравці, так і тренерський штаб. Усе добре, усе сподобалося. Дуже задоволений тут опинитися. на тренуваннях трошки важкувато, бо команда більше готова, ніж я. Поступово входжу у режим тренувань. Буду потроху наздоганяти партнерів, щоб кондиції були такі самі, як і у всіх. Тут усе більш інтенсивно. «Динамо» - це великий клуб із великим ім’ям. Амбіції команди завжди дуже високі, вона хоче перемагати в кожному матчі, а завоювання трофеїв стоїть на першому плані. Тому дуже приємно грати у такій команді.

Як я перейшов до «Динамо»? Мої агенти зв’язалися зі мною, сказали, що «Динамо» запропонувало перейти. Я довго не вагався: пару днів минуло, і я зрозумів, що хочу тут грати. Я готовий до конкуренції. Буду конкурувати з усіма, старатися і прагнути грати якомога більше. Мені буде дуже приємно, якщо я виграватиму конкуренцію у таких гравців, - сказав Валентин.

Додамо, що 22-річний уродженець Луцька Валентин Рубчинський у 2019-2024 роках виступав у складі «Дніпра-1».

Фото: fcdynamo.com.

Теги по теме
Украина футбол Спорт Динамо
Источник материала
Поделиться сюжетом