8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий седан Toyota Avalon 2025 розсекретили до презентації
Новий седан Toyota Avalon 2025 розсекретили до презентації

Новий седан Toyota Avalon 2025 розсекретили до презентації

Седан Toyota Avalon зміниться зовні, а його салон стане сучаснішим. Автомобіль запропонують у оновлених бензиновій та гібридній модифікаціях.

У Китаї сфотографували нову Toyota Avalon 2025. Великий седан Е-класу пройде модернізацію і його презентують саме в цій країні до кінця липня. Про це повідомляє сайт Autohome.

Седан отримає покращені двигуни
Фото: autohome.com.cn

Нова Toyota Avalon не надто змінилася зовні. Седан пізнається за зміненим візерунком радіаторної решітки (вона відрізняється, залежно від версії моделі), а також тоншими фарами і оновленими ліхтарями. До того ж, запропонували нові 19-дюймові диски та розширили палітру кольорів кузова.

Важливо Придбали лише 13 авто: продажі популярної моделі Toyota обвалилися на 99,5%

Салон Toyota Avalon 2025 не показали, проте відомо, що він зазнає серйозніших змін. Там встановлять два 12-дюймових дисплеї та покращать внутрішнє оздоблення. Крім того, для авто готують сучаснішу мультимедійну систему з потужнішим процесором.

Ззаду оновлені ліхтарі
Фото: autohome.com.cn

Крім того, Avalon отримає покращені двигуни від Toyota Camry 2024. Це значить, що його запропонують із 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 173 к. с., а також із оновленою 2,5-літровою гібридною установкою на 231 к. с. Обидві модифікації тепер будуть оснащені варіатором.

До речі, недавно в Китаї під час тестів помітили новий кросовер Toyota RAV4. Він кардинально зміниться.

Також Фокус розповідав, що Toyota готує суперкар, який випустить під брендом Lexus.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом