8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Перші, завдяки вам: 24 Канал став найпопулярнішим новинним каналом в Україні
Перші, завдяки вам: 24 Канал став найпопулярнішим новинним каналом в Україні

Перші, завдяки вам: 24 Канал став найпопулярнішим новинним каналом в Україні

5 липня у Києві відбулася вже сьома церемонія BigData Awards, де відзначають українські телеканали за високі показники у системі Big Data Raiting упродовж року. 24 Канал визнали найпопулярнішим новинним телеканалом в Україні. На церемонію завітали ведучі Катерина Соляр та Анастасія Норіцина.

Ми існуємо завдяки вам

Колектив 24 Каналу безмежно вдячний нашим телеглядачам та читачам. Без вашої довіри не вдалося б досягнути настільки успішного результату. Також ваша підтримка суттєво допомогла усьому 24 Каналу на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Ми існуємо завдяки вам. І це не просто пафосні слова, а чиста правда. На початку повномасштабного вторгнення ви підтримали нас. І з кожним місяцем вас стає все більше. Ми це цінуємо! І розуміємо, як це відповідально для нас усіх. На нагороді написано, що ми лідери серед новинних каналів. А я впевнена, що ми можемо вільно і по праву називатися народним каналом,
– зауважила ведуча 24 Каналу Катерина Соляр.

Таких нагород ніколи б не було, якби не Сили оборони України, які щодня ризикують та боронять нашу державу від російського загарбника.

BIG DATA UA – незалежна рейтингова агенція, яка надає послуги моніторингу рейтингів телеканалів серед української аудиторії. Методика отримання даних базується на безперервному отриманні інформації за допомогою OTT/IPTV платформ.

Источник материала
Поделиться сюжетом